In gesprek met Michelle van Inpakparade

Laatst vertelde we jullie al over de TE gekke nieuwe webshop Inpakparade. Deze webshop is enkele maanden geleden opgericht door Michelle en wij gingen met haar in gesprek!

Wie is Michelle?

Michelle is een echte creatieveling, 30 jaar, getrouwd en moeder van een prachtige peuter.

Deze inspirerende dame is altijd al creatief bezig geweest. Zoals het maken van eigen schilderijen en knutselen.

Net als Lotte volgde zij een modemanagement studie en het is altijd blijven kriebelen om een eigen bedrijf op te richten waar ze haar creativiteit in kwijt kon maar het kwam er nooit van.

Tot nu! Want wachten op absolute zekerheid heeft geen zin en dan begin je nooit wat. Dus daarom zette ze de zekerheid aan de kant en trok ze de stoute schoenen aan om Inpakparade te beginnen!

Waarom Inpakparade?

En waarom een webshop beginnen voor trendy inpakmaterialen vraag je, jezelf misschien af?

Dat antwoord was heel simpel. Michelle is namelijk dolgelukkig wanneer ze in de avond haar cadeaumaterialen tevoorschijn kan toveren waarmee ze cadeautjes voor iemand kan inpakken. Want hoe leuk is die inpak voorpret?!

Michelle hecht daarnaast minder waarde aan wat voor cadeau het is maar juist wel aan de moeite die iemand voor je doet! En daar zijn wij het volledig mee eens.

Wat is het doel van Michelle?

Met Inpakparade wil Michelle jou dus helpen om jouw cadeautjes een upgrade te geven!

Zo kun je zelf helemaal los met het samenstellen van mooie sets maar ook kun je op de webshop samengestelde sets vinden die helemaal bij elkaar passen.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan het helpen van winkeliers. Want vaak is het druk in winkels en is er weinig tijd om voor ieder cadeau een aparte inpakmethode te gebruiken. Michelle kan verschillende leuke sets aanleveren waardoor er snel ingepakt kan worden en het er ook nog eens fantastisch uitziet.

In de toekomst zou ze het daarnaast TE gek vinden om zelf ontworpen producten aan de webshop toe te voegen zoals inpakpapier en sluitstickers.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Neem vooral eens een kijkje op deze super leuke webshop en volg haar ook vooral op Instagram voor leuke inpakinspiratie.

http://www.inpakparade.nl

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Een gedachte over “In gesprek met Michelle van Inpakparade

Geef een reactie