De leukste Vans voor kids

Zelf ben ik een fan van Vans schoenen! Ze zitten (als je ze even ingelopen hebt) super lekker, staan leuk onder een jurk en broek en gaan lang mee! Niet gek dus dat ik voor mijn dochter ook graag een paar vans wilde! Gelukkig vindt zij ze ook tof, zeker ook omdat mama ze ook draagt!

Ze hebben tegenwoordig echt zoveel soorten kinder Vans met zulke leuke prints! Voor ieder wat wils!

De zwarte Vans met bloemetjes vind ik persoonlijk erg leuk!! Beetje ‘70s doet het mij denken! En wat ook heel fijn is, is dat je ze dicht maakt met klittenband!

Elif wilde echter voor een wat feller kleurtje gaan en haar lievelingskleur oranje moest erin zitten!

Ze heeft ze net pas, maar al ontzettend veel plezier van en kan er goed op lopen! Zeker omdat ze rond de enkel steun bieden.

Zelf vind ik deze alpaca Vans echt super leuk!! Misschien een volgende aankoop!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie