Biodermal renewing face oil

Het is inmiddels wel duidelijk dat ik graag een gezichtsolie gebruik en zeker eentje die voor goede hydratatie zorgt, maar ook een die voedend is. Lang heb ik jojoba olie gebruikt en ook de olie van Abysk is een van mijn favoriet!

Een tijdje terug kwam ik in aanraking met de olie van Biodermal, namelijk de “renewing face oil”. Een olie die je huid voorziet van vitamine E, antioxidant Q-10, meadowfoam zaadolie en canola olie.

De focus ligt bij dit product op anti-aging, maar is ondertussen zeer hydraterend voor je huid.

Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb is mijn huid soms erg droog. Ook na een douche kan mijn gezicht trekkerig aanvoelen en dan is een voedende olie erg fijn.

De Biodermal olie voelt dik aan en smeert makkelijk uit over je gezicht. De olie wordt al snel door je huid opgenomen en trekt dus goed in. Soms is het nodig om nog een beetje te deppen, maar over het algemeen kan ik na het in masseren mijn gezicht laten voor wat het is.

Mijn huid is sinds ik deze olie gebruik erg zacht gaan aanvoelen en ziet er gezond en gehydrateerd uit. Ook heb ik het gevoel dat ik een bepaalde glow over mijn gezicht krijg zodra ik deze olie gebruik.

Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden over deze olie en ga ik snel nog meer flesje inslaan! Wist je dat de Biodermal renewing face oil nu voor 50% korting bij de Bijenkorf verkrijgbaar is!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie