Thuis sporten met de gratis video’s van Chloe Ting

Bij mijn vorige werkgever kon ik via werk sporten. Daar volgde ik zo’n twee keer in de week kickboks lessen of bootcamp. Maar sinds mijn nieuwe baan en natuurlijk sinds Corona heb ik geen vaste sportschool meer en dan merk je toch dat het sporten er niet meer echt van komt.

Daar was ik een paar weken geleden helemaal klaar mee en toen dacht ik aan Chloe Ting. Een fitness influencer met een eigen website waar ze hele sport programma’s heeft uitgewerkt en de bijbehorende video’s kun je gratis op YouTube volgen.

Vorig jaar heb ik twee weken een van haar challenges gevolgd en deze workouts waren waanzinnig effectief maar destijds vond ik het toch wat te veel van het goede om iedere dag te sporten.

Daarom volg ik nu op momenten dat ik het zelf wil lessen en maak ik een afwisseling tussen de verschillende soorten video’s zoals abs, hit en bijvoorbeeld full body.

Op zondag volg ik vaak wat langere workouts van ongeveer een half uur en doordeweeks een aantal keer een 10 minuten workout en dit werkt mega goed!

Na een paar weken merk ik al weer verschil en worden mijn buikspieren weer iets meer zichtbaar. Daarnaast vind ik het super fijn om te merken dat mijn conditie er ook flink van verbeterd want die workouts zijn echt niet mis!

Hebben jullie weleens een Chloe Ting workout video gevolgd?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie