Zonnebrand voor je gezicht

Het is natuurlijk goed om je in te smeren tegen de zon en daar zijn hele fijne zonnebrand crèmes voor, maar voor mijn gezicht is het vaak een beetje een struikel puntje. Ik krijg vrijwel altijd een hele vette huid van zonnebrand crème en zit binnen de korst mogelijke keren onder de pukkels. Vreselijk!

Maar ik heb er nu een gevonden die enorm fijn zijn en geen vettige huid achter laten.

De eerste is de zonnebrand speciaal voor je gezicht van Mimitika. Het eerste voordeel? Hij ruikt echt vreselijk lekker!! De crème zelf is erg romig maar totaal niet vettig! Hij smeert goed uit en trekt snel in! Na meerdere malen deze zonnebrand gebruikt te hebben ben ik er erg tevreden over! Geen vettige huid en toch goede bescherming.

Een super fijne zonnebrand dus en ze hebben uiteraard ook voor je lichaam een goede en fijne zonnebrand!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie