Skincare routine met Malu Wilz

Een van mijn favoriete beauty & skincare merken is Malu Wilz. Al eerder deelde ik leuke looks met dit merk en review blogs.

Vandaag wil ik jullie graag meer over de Malu Wilz producten vertellen die ik voor mijn dagelijkse skincare routine gebruik.

Detox Cleansing Gel

Dit is waarschijnlijk wel mijn lievelings product van Malu Wilz! Het is een heerlijke verfrissende cleansing gel om je gezicht schoon te maken.

En het schoonmaken van je gezicht is ontzettend belangrijk om onzuiverheden te verminderen.

Naast het reinigen van je gezicht zijn er verzorgende parels aan toegevoegd. Dat is niet alleen heel fijn in gebruik maar het ziet er ook super uit.

Omdat het een milde samenstelling heeft kan ik het met mijn ontzettend gevoelige huid ook gebruiken zonder dat ik een trekkerig gevoel krijg.

Daarnaast is er Vitamine E en Sulphoraphan toegevoegd voor de goede zuivering en verzorging van je huid.

Calming Tonic

Na het reinigen van mijn huid is het tijd voor gezichtswater.

Deze tonic gaat ontstekingen en roodheid tegen. Dit is echt ideaal om mijn huid rustiger te maken.

En wat extra top is, het product is vegan!

Sicca Balancing Moisturizer

Na een goede reiniging van de huid is het voor mij heel belangrijk om daarna ook mijn huid te hydrateren. Daarvoor gebruik ik enkele dagen in de week deze Sicca Balancing Moisturizer.

Dit product maakt de huid rustig en matteert. Daarnaast stimuleert het de vorming van collageen en daardoor gaat het dus fijne lijntjes tegen.

Hoe zit jouw skincare routine eruit?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie