Horoscoop Juni

Tendens Juni 2021:

Algemeen: vruchtbaar

Liefde: tegenwerking

Werk: mooie kansen

Gezondheid: rust

Tweeling 21-5 t/m 20-6

Algemeen: er zit veel voorspoed in de lucht voor de tweelingen. Goede kansen en gesprekken zijn vruchtbaar. 

Liefde: in de relatie zit, door invloeden van buitenaf, vooruitgang. Dichter bij elkaar komen. Als het momenteel niet zo lekker gaat, kunnen jullie in juni veel bereiken om de relatie weer te herstellen. Daarbij natuurlijk wel de kanttekening: beiden moeten investeren. Singles: mooie maand voor een nieuwe relatie of vriendschap. 

Werk: zo kan het in het werk even tegenzitten. Vraag een gesprek aan met je werkgever en vertel waar je tegenop loopt. Werk je voor jezelf? Vraag je af of dit werkelijk is wat je wilt. 

Gezondheid: hou je agenda in de gaten. Maak ruimte voor jezelf en je gezin. 

Kreeft 21-6 t/m 21-7

Algemeen: het is niet zo gek als ik vertel dat je meer naar buiten wilt. Daar trap ik wel een open deur in, zo na corona. Toch staan de sterren zo. Zoek je vertier mee buiten, de natuur zal je goed doen. 

Liefde: er kan mogelijk een eind komen aan een relatie of juist een opnieuw beginnen. Sowieso duidt juni binnen de relatie op verandering. Singles: een relatie kan al afbreken, alvorens hij begint. 

Werk: plotselinge gebeurtenissen kunnen maken dat er grote veranderingen ontstaan. Deze veranderingen kunnen negatief lijken maar uiteindelijk toch heel goed uitpakken. Onthoud de zin: “when the Lord closes a door, he always opens a window.”

Gezondheid: vraag hulp als je het niet red. Stress is het voornaamste gezondheidsprobleem in de maand juni voor jou. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8

Algemeen: probeer je wat minder strijdbaar op te stellen. Je bent wat overgevoelig deze maand door de planeetstanden. Hierdoor kan je wat meningsverschillen krijgen met iemand die het heel anders bedoelt, dan dat jij het oppakt. 

Liefde: in de relatie is het zeer vruchtbaar. Dit kan ook duiden op letterlijke vruchtbaarheid voor de stellen die een kindje willen. Singles: een ontmoeting kan een vervolg krijgen. 

Werk: op werkvlak en finacieel vlak valt er vooruitgang te verwachten. Geef niet ineens teveel uit. 

Gezondheid: Je moet jezelf er toe zetten, ik weet het…. Bewegen is toch echt belangrijk. Een stuk fietsen kan ook al een oplossing zijn. 

Maagd 23-8 t/m 22-8

Algemeen: je kan het gevoel hebben een beetje vast te zitten. Dit kan te maken hebben met je geduld. Mogelijk wil je de dingen sneller als dat ze kunnen. Hou vertrouwen. De goede tijd komt er aan! 

Liefde: in de relatie kunnen wat discussies zijn. Laat het geen strijd worden. Singles: als je een date hebt, vermijd dan politieke kwesties, maar richt je op de persoon zelf. 

Werk: nieuwe plannen, niet ideeën, misschien zelfs nieuw werk. Hoe dan ook: je bent strijdlustig en hebt voldoende energie! Go fot it! 

Gezondheid: je weet precies wat goed voor je is. De maagd staat, wat dit betreft, vrij goed bij zichzelf. Voel goed wat je lijf nodig heeft. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen: juni kan een wat chaotisch maand zijn, weegschaal. De weegschaal houdt juist van structuur dus probeer die structuur ook aan te houden. Ga verder met de stroom mee. 

Liefde: binnen de relatie kan geld een issue zijn. In ieder geval wordt er gesproken over een uitgave. Dit zou met een verbouwing te maken kunnen hebben of een ander huis. 

Werk: blijf je focus houden, Weegschaal, je bent goed in wat je doet en daarom kan je aandacht wat verslappen en daar kan je spijt van krijgen. Wees alert dus. 

Gezondheid: neem voldoende rust en mediteer of zoek de rust op. 

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Algemeen: hoewel de schorpioen behoefte heeft aan rust, kan het toch wat chaotisch zijn allemaal. Maak je niet te druk, het komt allemaal goed. 

Liefde: in de relatie is er wederzijdse bewondering. Deze ligt in de maand juni dan ook goed. Geniet er van. Singles: een goede kans op een vast relatie als je daar naar op zoek bent. 

Werk: treed meer naar buiten voor meer bekendheid. De stand van de planeten zullen je daarin ondersteunen. Je krijgt bewondering. 

Gezondheid: je gezondheid is beter dan het de afgelopen maanden aanvoelde. Wees niet te overvloedig met eten en drinken, anders keldert je energie weer snel. 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Algemeen: je kunt bewondering verwachten, ook al vind je zelf dat dit niet terecht is. Geef jezelf wat meer waardering. 

Liefde: ook voor de Boogschutter ligt de liefde deze maand gunstig. Wederzijdse hulp is te verwachten. Singles: laat je houding niet te afwachtend zijn, maar zet zelf ook stappen. 

Werk: reden om te proosten! Een promotie, een goede waardering, een samenwerking, alles is mogelijk deze maand. 

Gezondheid: sporten is aan te bevelen, je hebt het nodig. 

Steenbok 21-12 t/m 20-1

Algemeen: een maand gericht op praktische zaken. Er is veel in beweging. 

Liefde: in de relatie kan je tegen onbegrip oplopen. Jullie zijn nu eenmaal twee verschillende mensen, respecteer de ander zoals hij of zij is, dat maakt het makkelijker. Een mening is maar een mening en er is nog zoveel meer. Singles: als je deze maand iemand ontmoet is de kans groot dat je al snel merkt dat jullie niet bij elkaar passen. 

Werk: overvloed op het gebied van werk. Alles groei en bloeit. Maak gebruik van de positieve energie om gesprekken aan te gaan, om je kansen te vergroten. 

Gezondheid: ook al is de lockdown bijna voorbij en hebben we behoefte aan mensen ontmoeten en gezelligheid, bewaak je energie. Neem af en toe tijd voor jezelf. 

Waterman 21-1 t/m 20-1

Algemeen: er vallen beslissingen deze maand, waterman. Je krijgt meer duidelijkheid. 

Liefde: geef in de relatie niet op Je bent soms wat gelaten. Blijf investeren, want het werpt vruchten af en je hebt meer energie dan dat je denkt. Singles: geen goede maand voor een relatie. Een nieuwe vriendschap is mogelijk. 

Werk: alles stroomt op het gebied van werk. Heb je het gevoel niet op je plek te zitten? Hou je oren en ogen dan open, want er kan iets passends op je pad komen. 

Gezondheid: wees niet te fanatiek in het sporten, je zou een blessure op kunnen lopen die niet zomaar genezen is. Dus forceer jezelf niet. 

Vissen 19-2 t/m 19-3

Algemeen: je hebt het gevoel dat alles tegenzit en niets opschiet. Heb geduld, visje, het zal spoedig keren. 

Liefde: een bericht over financiën kan een verstoring brengen. Laat het niet te hoog oplopen, je al merken dat het meevalt. Singles: een rustige maand. 

Werk: een gesprek is nodig. Vraag een gesprek aan voor dingen waar je mee zit, je zal merken dat het gesprek vruchtbaar verloopt en je zult opgelucht zijn. 

Gezondheid: wees niet te eigenwijs waar het je gezondheid betreft. Doe eens iets geheel anders! Luister eens naar die vriend of vriendin die je iets voorstelt. Het zou je kunnen verbazen! 

Ram 20-3 t/m 19-4

Algemeen: goede gesprekken zullen plaatsvinden. Zie er niet tegenop, het komt je tegemoet. Je zult een begripvolle gesprekspartner hebben. 

Liefde: in de relatie is sprake van overvloed. Geniet van de positieve vibes! Singles: een prachtige ontmoeting met iemand die je leven op z’n kop kan zetten. 

Werk: denk je na over iets geheel anders? Deze maand is het een goede om daar eens voor te gaan zitten. Een geheel nieuwe richting of studie, daarvoor is het nu de tijd. 

Gezondheid: zoek naar iets alternatiefs en voed je nieuwsgierigheid in die richting. Rust en inzicht zouden in die sfeer kunnen liggen. 

Stier 20-4 t/m 20-5

Algemeen: een mooie maand. Je ogen gaan open. 

Liefde: binnen de relatie zijn er veranderingen op komst. Mogelijk is het iets wat je niet wilt. De stier is geduldig, maar kan ook ontzettend boos worden. Zoek het midden, lieve Stier. Luister naar de ander met inlevingsvermogen. Dan wordt ineens alles anders. Singles: deze maand zou je het best eens plezierig kunnen vinden dat je single bent. 

Werk: de oogst kan worden binnengehaald. Vooruitgang op werkvlak of op zakelijk vlak. In ieder positief. Een opsteker! 

Gezondheid: houd de balans, Stier. Niet te weinig, niet teveel, maar net goed. 

Marion

Geef een reactie