Seaka.Boo

Ze verkopen de meest lieve dekentjes, mooiste swaddle doeken en prachtige bedcovers! Het Australische merk Seakaboo heeft een hele tijd geleden al mijn aandacht gepakt en nu heb ik voor Elif eindelijk een dekentje gekocht!

Dit prachtige Australische merk laat zijn producten maken in India met hele mooie blockprints. Blockprinting is een oude Indiase stempel methoden voor textiel! En dat staat natuurlijk prachtig op deze producten. De leukste printjes komen voorbij!

Wij hebben dus een dekentje thuis en ondanks dat ze er nu nog niet onder slaapt (ze wil graag nog een slaapzak). Ze vindt het heerlijk om eronder te zitten als ze tv kijkt. Stiekem als de kleine in bed ligt pak ik hem ook wel eens! Maar ook voor volwassen bedden verkopen ze mooie covers en bedspreien.

Neem vooral eens een kijkje op de website! De dames van Seaka.Boo zijn zeer vriendelijk en kunnen je met alle vragen helpen!

https://seakaboo.com

Veel liefs,

Bibi

Bovenste twee afbeeldingen zijn afkomstig van Instagram

Geef een reactie