Velcro haarrollers voor extra volume zonder hitte

Hebben jullie ook nooit zin of de tijd om een geföhnde coupe zoals je kapper dat kan te maken? Of heb je simpelweg niet 5 verschillende föhn borstels liggen? Dan heb ik de tip voor jullie!

Laatst zag ik namelijk op een YouTube account de velcro haarrollers weer voorbijkomen! Ja ja, je leest het goed. Die ouderwetse roze lelijke dingen maar zo gek zijn ze nog niet!

Want ten eerste, de prijs van een paar rollers is ontzettend laag. Voor heel veel volume hoef je niet met een krultang of krulset in de weer en als je het op de goede manier doet dan is het ook nog eens heel snel!

Hoe gebruik je Velcro haarrollers?

Wanneer je, je haren hebt gewassen ga je deze föhnen. Maar in tegenstelling tot je kapper kan dit wat sneller en globaler.

Voor mijn onderste plukken ga ik wel aan de slag met een föhn borstel voor een beetje krul in de lengtes.

Vervolgens pak je de rollers er al weer bij en het helpt enorm wanneer je haren nog wat warm zijn van de föhn.

Je verdeelt je haar in een middenstuk, net zo breed als een roller is en hier rol ja 2 a 3 rollers (achter elkaar) in, naar achter gericht zodat het volume mooi langs je gezicht valt.

In de zijflanken van mijn haar kan ik vervolgens aan beide kanten ook twee rollers kwijt. Deze rol ik precies andersom op voor het volume aan de zijkant.

Een paar minuutjes wachten en voila! Een volumineuze coupe zonder teveel hitte & gedoe.

Ik heb mijn rollers en kappers clips bij de Hema gekocht maar je kunt ze bij heel veel verschillende winkels kopen.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie