Even ertussen uit

We leven maar in een rare tijd! Al ruim een jaar zijn we allemaal in de ban van COVID-19 en dat laat toch ook wel zijn sporen na. Ik merk dat de muren soms op me af komen en ik behoefte heb aan het “normale” leven! Geen mondkapjes, normaal je kleine mee de winkel in mogen nemen. Want hier in Doha mogen kinderen momenteel de winkel niet in.

Gisteren zijn we met onze buren naar het noorden van Qatar gereden. Even ertussen uit! Lekker bbq-en op het strand! Wat een verademing zeg om even in een andere omgeving te zijn!

Op een bepaald moment zag ik Elif naar de zee lopen en gehurkt bleef ze vlak voor het water zitten. Ze heeft een tijdje alles om zich heen zitten observeren, het water, de mensen, het strand. Ik zag een kindje dat alles zo fijn in zich aan het opnemen was dat mijn hart een sprongetje maakte! Dit is wat zo fijn is voor die kleintjes lekker kunnen ontdekken!

Het was fijn en goed om er even uit te zijn en nieuwe herinneringen samen te maken! Even weg uit het huis en de omgeving waar we elke dag zijn!

Herkennen jullie dit gevoel?

Veel liefs en een hele fijne zaterdag!

Bibi

Geef een reactie