Maria Nila Luminous Colour Shampoo

Zoals jullie wellicht al eerder hebben gelezen heb ik een nieuwe fijne kapper, Boyd Hairstyling in Amsterdam.

Maria Nila Stockholm

Hij werkt onder andere met vegan haarverf maar hij heeft ook een heel mooi en fijn vegan haarverzorgingsmerk waar hij mee werkt, Maria Nila uit Stockholm. Een fantastisch duurzaam merk.

Wanneer mijn haren daar gewassen worden met Maria Nila ruikt het altijd zo lekker en blijft mijn haar lang fris!

Maria Nila Luminous Colour Shampoo

Daarom heb ik de Maria Nila Luminous Colour Shampoo voor thuis meegenomen omdat ik het graag zelf wilde proberen en omdat mijn haarkleuring wel wat extra liefde kon gebruiken.

De shampoo zit in een hele mooie & frisse roze verpakking. De shampoo is speciaal ontwikkelt om geverfd haar mooi te houden en glanzend.

Door de granaatappel die in de shampoo verwerkt is ruikt het zo ontzettend lekker! Als ik erover nadenk heb ik nog nooit zo’n lekker ruikende shampoo gebruikt. Het doet me denken aan heerlijk lange zomerdagen.

De shampoo verdeelt makkelijk over het haar uit en je hebt niet veel van het product nodig.

Er zitten geen sulfaten en parabenen in maar de shampoo krijgt mijn haar super goed schoon. Dat is niet bij alle natuurlijke shampoos het geval.

En een van de grootste voordelen voor mij is het feit dat ik pas na 4 / 5 dagen mijn haren weer hoef te wassen en dat is natuurlijk veel beter voor je haar en mijn haarkleur.

Ik ben echt mega enthousiast over dit merk en het product! Een perfecte combinatie van duurzaamheid & geweldige product resultaten.

Je kunt deze producten onder andere bij Boyd Hairstyling kopen.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie