Worden boodschappen echt zo snel bezorgd met Gorillas?

Een van de voordelen van het wonen in een grote stad zijn toch wel alle dingen die je thuis kunt laten bezorgen.

Op bijna iedere hoek van de straat heb je hier wel een goed restaurant of een take away en het meeste kun je inderdaad lekker thuis laten bezorgen.

Maar boodschappen kon je nooit on the spot laten bezorgen maar eerder een paar uur of dagen van te voren met Albert Heijn of Jumbo.

Eigenlijk best gek aangezien dat met maaltijden zo ontzettend snel en makkelijk kan.

Gorillas

Maar er is een nieuw bedrijf in town, genaamd Gorillas en de afgelopen weken zag ik ontzettend veel bezorgers rondfietsen en zag ik er ook heel veel reclame van voorbij komen.

“Boodschappen aan je deur in 10 minuten”

En dat klinkt niet gek toch? Dit klonk voor mij ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld iets bij de supermarkt vergeten was of absoluut geen zin hebt om de deur uit te gaan.

Daarnaast claimen ze dat ze vergelijkbare supermarkt prijzen hebben. Moet niet gekker worden toch?

Mijn ervaring

Afgelopen zondag was het zover. Ik werd wakker en had geen ontbijt of koffie in huis. Normaal gesproken het moment om naar de super te gaan maar toen dacht ik aan Gorillas.

Dus ik downloadde de app, gooide mijn digitale mandje vol. Want nu ik toch ging bestellen kon ik er ook wel even wc papier bij doen. En de bestelling was binnen een mum van tijd geplaatst.

Die 10 minuten vanaf moment van bestelling plaatsen hebben ze niet gered maar 15 minuten later stonden ze al wel op de stoep en was ik enorm positief verrast.

De bezorgkosten waren maar iets van €1,80 en de boodschappen waren inderdaad niet duurder in vergelijking met de supermarkt.

Dit is toch wel een hele fijne oplossing voor wanneer je even niet de deur uit wilt voor de supermarkt.

https://gorillas.io/nl?gclid=Cj0KCQjw4cOEBhDMARIsAA3XDRjiqemOX8N-tYoc9NR4_1wLjlRtzG-Cy295Ba8NPa5ACCMjVMPZfBgaAm42EALw_wcB

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie