Kastjes voor gezelligheid

Kasten, je kunt er naar mijn idee niet genoeg hebben! Zeker gezien de hoeveelheid spullen die we hebben wordt het al snel rommelig in huis. Speelgoed, papierwerk, kookspullen, kleding soms weet ik niet goed waar ik alles laten moet. In de keuken hebben we gelukkig aardig wat kastjes en de kledingkast is ook groot, maar de rest. Waar laat ik het?!

Ik was op zoek naar een simpel wit kastje. Normaal gesproken zou ik voor een meer bohemian vibe kastje gaan, maar omdat we niet voor altijd in Doha blijven vindt ik het zonde om veel geld uit te geven!

Mijn eerste stop? Ikea! Blijft een fijne winkel toch! Ik ben dus voor een heel simpel wit kasje gegaan wat prima in ons interieur past.

Maar zoals ik al zei als ik echt mijn droom kast zou uitzoeken dan zou ik toch wel voor wat anders kiezen!

Deze rotan kastjes zijn helemaal mijn smaak! Ze hebben een vintage en bohemian look in één!

Een ander type kastje wat ik erg leuk vind zijn ouderwetse houten kasten met een likje verf! Een mooie neutrale tint of juist een felle kleur!

Er zijn natuurlijk enorm veel soorten kasten en stijlen! Maar dit zijn toch wel mijn twee favoriete stijlen!

Veel liefs,

Bibi

2 gedachten over “Kastjes voor gezelligheid

Geef een reactie