Review Tabitha haircare

Eerder konden jullie al een interview lezen over de vrouw achter het merk Tabitha.

Onlangs kregen wij een pakketje toegestuurd met daarin de hair cleanser, de 4-1 conditioner en de haar olie. 3 producten die je haren verzorgen en voeden.

Mijn lange haren hebben aardig wat verzorging nodig en zeker tijdens deze periode dat naar de kapper gaan niet zomaar kan is het belangrijk goede producten te gebruiken.

Tijdens het douchen gebruik ik de haar cleanser. Een product dat de taak van de shampoo overneemt, maar toch een andere werking heeft. De haarcleanser heeft als taak dat het de hoofdhuid schoonmaakt zonder dat het je haar beschadigd of uitdroogt. Op een gegeven zul je zien dat je minder vaak je haren hoeft te wassen.

Nadat ik klaar ben met mijn haren “schoonmaken” ga ik verder met de 4-1 conditioner. Ik vind het fijn om de conditioner na het douchen te gebruiken als een leave in. Ik merk dat mijn haren tijdens het borstelen al zachter aanvoelen, wat erg prettig is!

Voordat ik mijn haren ga föhnen smeer ik de punten in met de haar olie! Een enorm fijne olie die erg lekker ruikt!

Nadat ik mijn haren droog geföhnd heb merk ik dat mijn haren erg zacht aanvoelen en dat ik een mooie glans heb! Wat ook prettig is, is dat mijn haren er “voller” uitzien, alsof er meer volume in zit! Ik gebruik de producten nu al eventjes en ben er echt blij mee. Door de instructies goed te volgen merk ik dat mijn haren er beter zijn gaan uitzien!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie