You Madu, de webshop voor natuurlijke huidverzorging

De afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer aan het verdiepen in duurzamere en meer natuurlijke producten. Zowel voor haar maar ook voor bijvoorbeeld gezichtsverzorging.

Dus toen wij de kans kregen om verschillende producten van You Madu uit te proberen wilde wij dat natuurlijk heel graag.

Wat is You Madu?

You Madu is dus een Nederlandse webshop voor duurzame en natuurlijke huidverzorging en dat klinkt ons als muziek in de oren.

In Indonesië kwamen de eigenaren in aanraking met de natuurlijke manier van leven daar en hoe dat al eeuwen wordt toegepast. Ontzettend inspirerend!

De naam is ook afkomstig uit Indonesië. Madu betekent namelijk honing en de toevoeging van You was een logische. Met de producten die You Madu verkoopt krijg je namelijk een huidje zo zacht als honing.

Daarnaast richt het merk zich ook nog eens op duurzaamheid. Zo worden bijna alle producten in glas in plaats van plastic geleverd en planten ze per €30 die wordt uitgeven in de winkel een boom. Super mooi toch?

De producten van You Madu

Lotte heeft de Shea Butter uitgeprobeerd. Dit product staat erom bekend om de huid te hydrateren, te beschermen en te herstellen en dat is super fijn!

Het product komt in een handig potje en ik smeer het voor het slapen gaan op de plekje die wel wat liefde kunnen gebruiken. En na een paar keer gebruiken worden de plekjes beter en beter.

Een goede olie kan daarnaast ook een goede toevoeging aan je beauty producten zijn.

Lotte wilde graag deze Argan olie proberen omdat het goed is voor mensen met vette huid en daarnaast kun je het ook nog eens in je haar gebruiken.

Deze olie is super fijn in gebruik en maakt je huid inderdaad niet vet maar lekker elastisch! Daarnaast krijgen mijn haren er een mooie glans door.

Wanneer je zelf ook geïnteresseerd bent in natuurlijke bezorging dan is de webshop van You Madu een echte aanrader.

https://www.youmadu.nl

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie