Tea tree oil

Kennen jullie dat? Dat je huid er precies op het verkeerde moment er super slecht uitziet? Ik kan daar zo vreselijk van balen! Onlangs hadden wij een super leuke fotoshoot met Chantal en een paar dagen ervoor kreeg ik een soort van warmte uitslag op mijn wangen! Precies nu!

Oké met man en macht veel water gaan drinken en zo goed mogelijk mijn huid schoonmaken, maar er moest iets meer gebeuren! Mijn schoonmoeder wees mij erop dat tea tree oil hier ideaal voor is.

Je doet wat huidolie, bijvoorbeeld de olie van Abysk op een watje en mengt dit met wat druppels tea tree oil. Nadat je, voor het slapen gaan, je gezicht goed schoon gemaakt hebt dep je met een watje dit mengsel op je huid. Laat het een nachtje goed intrekken en de volgende ochtend ziet je huid er al stukken beter uit!

4 dagen heb ik dit gedaan en in die 4 dagen zag mijn huid er echt al stukken beter uit. De bultjes droogde in en mijn huid voelde lekker zacht aan!

Ik heb super lief twee flesjes mee naar Doha gekregen zodat ik het vaker kan gebruiken! Bij de meeste drogisterijen kun je deze olie wel kopen, maar zorg er wel voor dat deze zo puur mogelijk is. Ik had zelf eerder al een flesje gekocht maar daar bleek alcohol in te zitten. Niet bepaald goed voor je huid!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie