Max pro multi airstyler

Ik weet nog goed dat mijn kapper vroeger altijd zei dat ik voorzichtig met mijn haar moest omgaan omdat het zo mooi was. Als jong meisje was ik daar totaal niet mee bezig en ook later vond ik het met name belangrijk dat mijn kapsel goed zat ipv te kijken naar wat wel en niet schadelijk is voor de conditie van mijn haar.

Door de jaren heen heb ik heel wat geëxperimenteerd met haarkleuringen en met styling tools! Toch ontkwam ik er niet aan, de conditie van mijn haren verslechterde!

Nu gebruik ik amper tot geen styling tools meer, maar toch mis ik het soms wel. Daarom besloot ik een föhn borstel set aan te schaffen! In eerste instantie wilde ik de Dyson Airwrap, maar na aanschaf bleek dat je deze alleen kunt gebruiken in het land waar je hem aangeschaft had. Super onhandig!! Een vriendin van mij wees mij erop dat de Max Pro multi airstyler erg goed is and she was right!

Deze airstyler is echt een uitkomst wanneer je op een fijne en snelle manier je haren wilt stylen. Er zijn 3 soorten hitte standen en eerlijk gezegd is warm of heet niet eens echt nodig! Zeker door hem “koud” te gebruiken merk ik dat mijn haren hier niet onder lijden, maar ook op de warme stand werkt hij top en zien mijn haren er na gebruik goed uit! Niet de pluizenboel die ik krijg na het gebruik van een stijltang bijvoorbeeld!

Met de verschillende opzetstukken kun je kiezen hoe je, je haren wilt stijlen! Zelf gebruik ik graag de ronde borstel om sluik haar te creëren met een kleine Krul onderin!

De Max Pro multi airstyler is handig in gebruik en zelfs voor mensen met dun haar goed te gebruiken. Mijn haren zien er na gebruik mooi uit zonder dat ze super heet zijn geworden!

Zoals je zult merken ben ik dus zeer tevreden over deze airstyler en ik denk meer met mij want hij is met regelmaat uitverkocht!! Eind juni is de volgende batch weer leverbaar!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie