Moederdag cadeau ideeën

Het is natuurlijk alweer bijna Moederdag. Een moment om je moeder op een originele manier in het zonnetje te zetten. Ik vind zelf persoonlijke cadeautjes altijd het leukste en daarom een blog met een aantal Moederdag cadeau ideeën.

Brunch box

Een cadeau kan natuurlijk ook iets zijn om te doen of te eten.

Je kunt tegenwoordig super leuke en lekkere brunch boxen bestellen of misschien is het nog wel leuker om zelf een gezellige mand samen te stellen en dit samen met je moeder op te eten.

Sieraden

Natuurlijk zijn wij een grote fan van sieraden. Het is een ideaal cadeau en tijdloos. Je moeder kan jaren genieten van een mooi item.

Een aantal merken hebben bijvoorbeeld specifieke items voor Moederdag of producten met een mooie betekenis.

Mijn Huisje Getekend

Laatst vertelde we jullie al meer over Lianne van Mijn Huisje Getekend.

Dit kan ook een super leuk Moederdag cadeau zijn van bijvoorbeeld het huis waar haar kinderen geboren / grootgebracht zijn.

https://instagram.com/mijn.huisje.getekend?igshid=1qwmuh6f8987y

Gezamenlijke fotoshoot

Foto’s zijn natuurlijk ideaal om momenten in je leven her te beleven.

Daarom kan het ook super leuk zijn om samen met je moeder en bijvoorbeeld kleinkinderen of de hele familie een shoot te plannen. Gegarandeerd plezier en een mooie herinnering.

Zo heeft fotograaf Chantal nu bijvoorbeeld een leuke aanbieding dat zij bij een uitgebreide family shoot het werk en de kosten voor een album voor haar rekening neemt.

https://instagram.com/chantaldegraaff.photography?igshid=16i5wqa2860jj

Weten jullie al wat jullie je moeder cadeau gaan geven dit jaar?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie