Horoscoop mei

Algemene tendens: strijdbaar 

Liefde: toenadering

Werk: opdrachten

Gezondheid: de verleiding 

Stier 20-4 t/m 20-5 

Algemeen: je staat zelf aan het roer van je leven, Stier. Laat je niet teveel beinvloeden door anderen en bepaald je eigen koers. 

Liefde: als je in de relatie zit, val dan niet terug in oude gewoontes, want dat brengt je weer precies hetzelfde resultaat. Singles: een nieuw avontuur 

Werk: in het werk wat je doet ben je in mei op je opperbest. Veel mooie kansen en alles wat je in het verleden hebt geinvesteerd, komt naar je toe. 

Gezondheid: het is een maand om je fysiek goed te voelen. De stier voelt zich goed in het voorjaar. 

Tweelingen 21-5 t/m 20-6 

Algemeen: blijf niet hangen in het verleden. Het is tijd om vooruit te kijken. Kijk niet naar wat je kwijt bent, maar kijk naar wat je nog hebt en bouw daar op voort. 

Liefde: het is tijd om te vergeven. Als je ruzie hebt gehad, dan open je hart. Iedereen maakt fouten. Singles: weet niet te kritisch. 

Werk: het kan allemaal wat tegenzitten, hou je vast aan betere tijden. Qua werk zit er verandering voor je in. 

Gezondheid: je weet het: alles met mate! 

Kreeft 21-6 t/m 21-7 

Algemeen: de kreeft kan het gevoel hebben wat vast te zitten en niet helemaal te zien waar het naartoe gaat. Draai niet in een kringetje rond maar ga eens zitten en schrijf op welke talenten je hebt en wat je nou eigenlijk tegenhoudt. 

Liefde: probeer ‘het gelijk willen hebben’ eens los te laten. Iedereen heeft recht op een eigen mening, óók je partner. Singles: een overwinning. 

Werk: tijd voor iets nieuws. Laat los wat je niet meer dient. 

Gezondheid: zoek ontspanning. Ga naar de zee of het bos en maak een flinke wandeling. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8 

Algemeen: geheimen kunnen aan het licht komen. Dit kan van jezelf zijn, maar ook van een ander. Als je ergens mee zit, dan is het nu tijd om orde op zaken te stellen. 

Liefde: heb je het gevoel vast te zitten? Kijk eens naar je eigen inbreng. Ben je te koppig? Probeer wat soepeler in de relatie te staan, dat zal jullie beiden goed doen. 

Werk: in mei heb je alles mee. Vernieuwing en succes. Een goede maand om iets op te zetten of eens te solliciteren op de baan die je altijd al hebt willen hebben. Wat let je? 

Gezondheid: tijd om in actie te komen. Laat je bloed stromen! 

Maagd 23-8 t/m 22-9 

Algemeen: een wat strijdbare sfeer op alle vlakken. Zit die strijd soms in jezelf? Heb je het gevoel dat mensen niet naar je luisteren? Blijf wat dichter bij jezelf en laat anderen voor wie ze zijn. 

Liefde: een prachtige maand, de relatie bloeit op. Geniet er van. Laat financiële zaken buiten je relatie, als die spelen. Praat er over, maar hang er geen emotie aan. Singles: kans op een ontmoeting met iemand die met financiën werkt. 

Werk: mooie kansen en een overwinning. Tijd om te proosten. Een project waar lang aan gewerkt is, kan op worden geproost! 

Gezondheid: je kent je lichaam. Loop niet door met een klacht, maar bezoek een arts. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10 

Algemeen: een mooie maand voor de weegschaal. De planeten staan voorspoedig voor je. Maak daar gebruik van om mei voor jou persoonlijk tot een mooie maand te laten worden. 

Liefde: heb je het gevoel dat je tekortschiet? Het gevoel dat je er niet toe doet? Het zit in jezelf, probeer aan de slag te gaan met positieve gedachtes. Dat helpt! Singles: geen goede maand voor een nieuwe relatie. Blijf nog maar even single 😊

Werk: je hebt wat stappen genomen en je wacht nu op wat er terugkomt. Het één en ander kan wat langer duren dan je verwacht, maar het komt. 

Gezondheid: je hebt je beslissing al genomen, ga het nu nog uitvoeren! 

Schorpioen 23-10 t/m 21-11 

Algemeen: een prachtige maand voor de Schorpioen! Alles groeit en bloeit en je hebt het gevoel écht vooruit te gaan. 

Liefde: gezelligheid en saamhorigheid in het gezin, dat is voor jou belangrijk. Daar werk je dan deze maand ook aan. Singles: een positieve ontmoeting kan zeker tot iets leiden. 

Werk: ook al is mei heel mooi voor je, toch kan je qua werk het gevoel hebben vast te zitten. Dat kan te maken hebben met het feit dat je te weinig inspiratie hebt. Laat het gaan, het komt wel weer. 

Gezondheid: pas op voor blessures met sporten. Doe deze maand wat rustiger aan en zoek rust. Ga mediteren. 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12 

Algemeen: tijd om de dingen achter je te laten, beslissingen te nemen en vooruit te gaan. Houd je vast aan je principes. 

Liefde: mogelijk gaat het even niet zo lekker in de relatie en heb je het gevoel alles alleen te moeten doen. Praat er over. Singles: iemand ontmoeten die op dezelfde lijn zit als jij, is deze maand wat lastig. 

Werk: wanneer je voor jezelf werkt, is dit een mooie tijd om naar buiten te treden. Werk je in loondienst, dan kan er sprake zijn van een overplaatsing of een reis.

Gezondheid: er speelt wat vermoeidheid. Ergens deze maand weet jij precies wat je moet gaan doen! 

Steenbok 21-12 t/m 20-1 

Algemeen: je staat goed in het leven en je kunt deze maand echt genieten. Je hebt er weer vertrouwen in. 

Liefde: je probeert iets te overwinnen. Laat de strijd wat los, dat maakt het allemaal wat aangenamer. Singles: heb je een date? Luister naar de ander en wees niet teveel op de voorgrond. 

Werk: je hebt zin in nieuwe dingen. Kijk eens goed naar wat je wilt. 

Gezondheid: het is lastig om te dealen met verslavingen op ieder gebied. Toch biedt mei veel innerlijke kracht voor je. Maak daar gebruik van.

Waterman 21-1 t/m 18-2 

Algemeen: een goede maand om je leven eens onder de loep te nemen en te gaan werken aan je balans. Er is een kleine mogelijkheid dat je met justitie in aanraking komt. Hou daarom je snelheid in het verkeer, in de gaten.

Liefde: ben jij in jezelf gekeerd? Of is het je partner? Kijk naar de positieve dingen van het leven, dat helpt om anders in de relatie te gaan staan. Zoek een opening voor een gesprek. Singles: open je ogen! Er is meer dan je denkt! 

Werk: een mooie aanbieding komt naar je toe. Neem het aan! 

Gezondheid: je weet niet helemaal wat je wilt doen bij het kiezen van een sport. Ga eens praten met een deskundige en laat je adviseren.

Vissen 19-2 t/m 19-3 

Algemeen: je neemt beslissingen die belangrijk zijn en waar je al een tijdje over loopt te piekeren. Deze beslissing zal je een opluchting geven. Aarzel niet te lang en hak de knoop door. 

Liefde: zoek de balans in je relatie. Probeer te geven én te nemen. Singles: iemand kan tegenvallen. Blijf daar niet teveel in hangen, er zijn nog veel meer leuke mannen of vrouwen. 

Werk: houd je vast aan je eigen ideeën. Ze zijn het waard om naar geluisterd te worden. 

Gezondheid: er moet wat gebeuren deze maand, dat voel je zelf ook. Er kunnen wat tekorten zijn op het gebied van vitamines en mineralen. Raadpleeg bijvoorbeeld een orthomoleculair arts. 

Ram 20-3 t/m 19-4 

Algemeen: iemand probeert je te helpen, maar je ziet het niet of je wilt het niet zien. Wees open deze maand, want je kunt goede hulp verwachten bij iets waar je tegenaan loopt. 

Liefde: probeer niet door te d(Ram)men, als de ander iets niet wil, laat het dan rusten en maak er niet teveel een punt van. Je partner heeft nog vele andere kwaliteiten. Singles: financieënkunnen een grote rol spelen bij nieuwe ontmoetingen. 

Werk: je staat helemaal in je kracht en jij kunt bergen verzetten. Je hebt er zin in! Mooie kansen! Zit je niet lekker op je werk? Tijd om nu iets anders te gaan doen en alles in beweging te zetten. 

Gezondheid: Ben je bezig met voeding en/of sport? Bouw langzaam op, dan heb je het meeste effect.

Veel liefs,

Marion

Geef een reactie