De fijnste weekenden

Het is fijn om weer eventjes in Nederland te zijn en de kleine wat meer afwisseling te geven dan alleen spelen op het strand. In Doha is de lockdown weer volop bezig en meer dan op het zwemmen in de zee mag ze nu niet. Het ravotten hier in Nederland is dan des te leuker!

Niks is fijner (althans naar mijn idee) om die kleine lekker bezig te zien en te zien ontdekken! Zo was ze afgelopen weekend met mij in Zeeland en daar kon ze heerlijk haar gang gaan in een grote tuin! Op ontdekkingstocht! Ze was helemaal in de ban van een lieveheersbeestje en ging die bestuderen in een bakje met vergrootglas. Deze zijn sowieso ontzettend leuk voor de kleintjes.

Ze zijn voor een paar euro al te krijgen bij de Hema en wij hebben er al veel plezier van gehad! En als je dan toch op ontdekkingstocht gaat dan is een boek over de natuur ook erg leuk!

Dit zijn een paar van de boeken die op mijn wenslijstje staan. Het is zo leuk om Elif te zien ontdekken en te zien hoe dicht kinderen nog bij de natuur staan!

Voor mij zijn dit de fijnste momenten, ik word er zelf ook rustig van merk ik. Je bent zo vaak omringt door drukte en veel schermen dat zo ravotten in de natuur echt heel fijn is!

Wij gaan vandaag ook weer even wandelen en jullie?

Veel liefs,

Bibi

Een gedachte over “De fijnste weekenden

Geef een reactie