Lotte’s ervaring bij Kanpatha Piercing & Craftmanship studio

Al enkele jaren vind ik oor piercings ontzettend mooi en heb ik een vol Pinterest bord met de mooiste plaatsen voor dit soort piercings.

Vorig jaar lieten Bibi en ik samen al allebei een Helix piercing zetten en hier ben ik nog steeds heel blij mee. Destijds hadden we al gekeken om dit bij Kanpatha te laten piercen maar toen waren ze helemaal volgeboekt.

Kanpatha is een heel toffe piercing & craftmanship studio bij de negen straatjes met de getalenteerde Robert als piercer.

Het piercen viel me gelukkig alles mee voor die eerste keer en het herstel ging gelukkig ook snel! Daarom had ik al in mijn hoofd om er nog een paar meer te gaan laten zetten.

Dus toen ik zag dat Kanpatha na de heftige lockdown maatregelen weer open mocht heb ik flink mijn best gedaan om een afspraak te bemachtigen en dat is me gelukt!

Kanpatha

Deze geweldige studio kwam ik op Instagram tegen en daar werd ik gelijk heel enthousiast van. Anders dan andere piercing studio’s heeft Robert een passie voor sieraden en dit zie je overal terug.

Je kunt namelijk bij het laten zetten van een piercing gelijk kiezen voor de meeste prachtige sieraden van ontzettend hoge kwaliteit. En aangezien wij zelf ook gek zijn op sieraden is dit natuurlijk perfect.

Robert heeft daarnaast ontzettend veel ervaring en maakt zelf ook sieraden.

Mijn ervaring

Voor een afspraak neemt Robert 30 minuten de tijd en dat merk je! Het voelt totaal niet gehaast en er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht.

Zo adviseerde Robert mij om bijvoorbeeld voor een kleinere versie van een bepaalt sieraad te gaan omdat dat beter in mijn kleine oor zou staan en daar had hij helemaal gelijk in.

Na de twee piercing plekken afgetekend te hebben kon ik dit checken en was het tijd voor het piercen.

Dit ging wederom heel relaxed en Robert stelde mij heel erg op mijn gemak aangezien ik het toch wel een beetje eng vond.

Het piercen vond ik echt enorm meevallen en deed eigenlijk amper pijn en was zo gedaan.

Naderhand werd er nog zorgvuldig bij de naverzorging stilgestaan. Ook erg belangrijk natuurlijk!

Ik ben super blij met het resultaat en door de mooie sieraden lijkt het niet of de piercings net gezet zijn.

Mega aanrader voor wanneer je een piercing wilt laten zetten!

http://kanpatha.com/index.html

Liefs,

Lotte

Geef een reactie