Loving blends

Voor mijn dochter ben ik al enige tijd op zoek naar een product wat haar haren zachter maakt. Ze heeft namelijk een prachtige bos krullen, maar het zit ook continue door de war en na het wassen vindt ze het vreselijk om haar haren te kammen. In Doha zijn wel wat producten te vinden, maar bizar duur! 50 euro voor een conditioner gaat me toch wel wat ver.

Hier in Nederland heb ik de oplossing gevonden! De kids 2 in 1 shampoo en conditioner! Een hele zachte manier om de haren van je kindje te wassen zonder dat ze daarna veel klitten heeft!

Wanneer Elif haar haren opdrogen zien ze er zo mooi en zacht uit! En het kammen is geen enkel probleem meer!

Ik was haar haren zeker niet elke dag, dat doe ik zelf ook niet en na dag 2 zie je meestal nog meer glans!

De loving blends is gemaakt onder pediatrisch toezicht en is hypoallergeen!

Ik ben er dus super tevreden mee en deze gaat mee naar Doha!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie