Naar Nederland

Dit weekend is het zover, na ongeveer een half jaar ga ik eindelijk weer naar Nederland!

Doha is sinds afgelopen vrijdag weer in lockdown gegaan en dat betekend met name voor de kleine kindjes dat ze thuis zitten. Ze mogen de mall niet in, de supermarkt niet, het strand niet op, niet het zwembad in, de speeltuinen zijn dicht. Met temperaturen rond de 35 graden kun je dan overdag niet veel anders als thuis zitten. Dus leek het mij een goed idee naar Nederland te gaan! Ik ben immers inmiddels gevaccineerd en de kleine heeft opa en oma al veel te lang niet gezien!

Afgelopen week had ik mijn pcr test, een COVID test om te zien of ik gezond ben. Op het vliegveld vlak voor vertrek moet ik er nog een doen en dan ben ik ready to go!

Ik vind het wel spannend, in Nederland ligt het aantal besmettingen toch een stuk hoger en je wilt anderen ook niet in gevaar brengen. Toch leek mij dit nu de beste oplossing om de kleine zo min mogelijk last te laten hebben van de hele situatie.

Hoe kijken jullie hiertegen aan?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie