Opbergen keukenhacks

Ik ben een echte sloddervos en chaos maker in huis, maar heb er een hekel aan! Zo ook mijn man! Die is erg goed in het maken van een rommel maar vervolgens irriteert hij zich er vreselijk aan. Nou moet ik zeggen dat over de jaren heen we wel beter zijn geworden in het onderhouden van een netjes huis, maar de keuken dat blijft echt een struikelblok voor ons beiden!

De kastjes bijvoorbeeld zijn een grote chaos! Half geopende verpakkingen, voedingswaren door elkaar. Je zult het vast wel herkennen!

Dit soort kastjes! Ik heb er een hekel aan en daarom heb ik allerlei potjes, doosjes ect gehaald om het netter te maken!

Zo zie ik mijn kasten namelijk liever! Bij bijvoorbeeld de Ikea en de Zara hebben ze enorm leuke en mooie opberg potten. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik die soms best prijzig vind en dat is zonde toch!

Maar opberg spullen hoeven niet altijd zo duur te zijn! Kijk maar naar deze flessen! Die zaten vol met komboucha, maar hebben nu een andere functie gekregen! Op deze manier ben je gelijk liever voor het milieu!

Of wat dacht je van de bloemenvaas die je amper gebruikt, doe er wat citroenen in en het staat gelijk gezellig in je keuken! Een andere truc die ik heb, de ovenschaal gebruiken als opslag!

Ik gebruik deze ovenschaal amper, hij ligt maar in het kastje te liggen. Nu heeft deze een goede functie gekregen en het scheelt mij geld om een nieuw bak te kopen! Dat geef ik liever uit aan lekker eten!

Hoe ziet jullie eruit? Net zo’n rommeltje als op de eerste foto of super netjes?

Veel liefs;

Bibi

Geef een reactie