Fris gevoel

Niks is zo vervelend als jezelf ruiken toch? Ik ben iemand die heel snel zweet, iets wat ik vreselijk vind maar what to do? Mede daarom ben ik tegenwoordig best wel kieskeurig welke deo ik gebruik! Al is dat niet de enige reden, want ik vind het ook belangrijk dat de ingrediënten voedend zijn en niet schadelijk! Het liefst gebruik ik daarom een zo natuurlijk mogelijke deo en geen “spray”.

Mijn all time favourite is en blijft toch wel die van Agent Nateur! Hier schreven we al eerder over, maar hij is ook echt top! Je betaalt een aardige prijs, maar krijgt er ook echt wat voor terug! De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht en ik ruik de hele dag fris!

Met spray deodorants moet ik vaak gedurende de dag meerdere keren sprayen maar deze deo stick hoef ik maar 1x per dag op te doen!

Een andere deo die ik prettig vind is die van Loveli.

Deze deodorant is een stuk goedkoper en ook echt heerlijk! Het fijne? De natuurlijke en niet schadelijke ingrediënten!! De geuren die verkrijgbaar zijn, zijn trouwens heerlijk!

Omdat ik deze twee deodorants hier in Doha niet kon krijgen heb ik bij de Monoprix een ander merk gehaald! En ik moet zeggen tot nu toe ben ik er best tevreden over.

De geur is erg prettig en je blijft hem lang ruiken! Een nadeel vindt ik wel de structuur. Het lijkt een soort opgedroogde jelly. Dat is echt even wennen. Maar hij doet zijn werk goed!

Wat voor deo gebruiken jullie?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie