De fantastische nieuwe Rarámuri Capsule Collectie: Mérida

De afgelopen dagen hebben we al een kleine sneak-peek gehad van het heerlijke weer en we kunnen niet wachten op een heerlijke lange lente & zomer.

Dat is ook gelijk het perfecte moment om je schoenen uit te gooien en deze om te wisselen voor luchtige sandalen. Maar als het op sandalen en slippers aankomt zijn wij behoorlijk ”picky”. Want niet alles zit even lekker en daarnaast wil je er natuurlijk ook leuk uitzien in die fijne lente / zomer periode.

Daarom zijn wij zoals jullie misschien al wel hebben opgemerkt grote fans van Rarámuri. 

Capsule Collectie: Mérida

Bibi en ik dragen allebei heel graag verschillende Rarámuri modellen waar je de linten van kunt vervangen. Hierdoor kun je veel verschillende combinaties maken qua kleuren en de wijze van knopen. Een ideale musthave.

Maar afgelopen vrijdag heeft Rarámuri een fantastische nieuwe Capsule Collectie gelanceerd, Mérida. En wellicht doet die naam je een belletje rinkelen want deze collectie is vernoemd naar de prachtige Mexicaanse stad Mérida.

Een stad die ze hebben gebruikt als inspiratie voor deze prachtige nieuwe collectie. Deze plek heeft sfeer, mooie kleuren en barst van de cultuur. En de drie modellen uit deze nieuwe collectie zijn perfect om een hele dag rond te dwalen door een prachtige stad als deze.

De drie modellen

Deze fantastische Mérida collectie bestaat uit drie modellen. Het model ”Fe” is bijvoorbeeld geïnspireerd op de gebouwen in de Mexicaanse stad met een Griekse bouwstijl.

Naast het model “Fe” zijn er ook nog de prachtige modellen: Candela en Sierra.

Ook over de kleuren is goed nagedacht en bestaat daarom uit aardse & neutrale kleuren. Deze kleuren combineren natuurlijk makkelijk wat erg prettig is en is daardoor ook nog eens duurzaam.

Mijn ervaring met de Capsule Collectie: Mérida

Ik ben zelf gegaan voor het ”Fe” model omdat ik de manier hoe de bandjes om je voet zitten erg mooi vind. De sandalen hebben een prachtige camel kleur en sluiten daarom ook heel goed aan bij mijn garderobe. Ideaal!

Zoals ik gewend was van mijn andere Rarámuri sandalen zit dit nieuw paar weer fantastisch en de bandjes heel comfortabel. Hierdoor kun je ze lang dragen en op lopen zonder dat je last krijg van je voeten. 

Door dit nieuwe paar sandalen kan ik niet wachten op het goede weer om deze beauties vaak te kunnen dragen.

Wat trouwens heel goed is om te weten is dat ze voor ieder verkocht paar sandalen een boom planten. Dat is toch super?!

Neem vooral eens een kijkje op de webshop van Rarámuri wanneer jij ook enthousiast bent geworden. 

https://raramuri.co/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie