Horoscoop april

 

Algemene tendens voor de maand april 2021: 

Algemeen: opbeurend

Liefde: verleidelijk 

Werk: oud wordt nieuw

Gezondheid: het is nú tijd om er voor te gaan!

 

Ram 20 maart – 19 april 

Algemeen: loslaten is deze maand jouw thema, Ram. Laat alles voor wat het is en begin opnieuw. Richt je niet teveel op materiele zaken, maar bekommer je om je geestelijke welzijn. 

Liefde: je kan in de relatie het gevoel krijgen dat het niet helemaal is wat je wilt. Kijk wel eerst goed bij jezelf, of er geen onvrede in jóu is, wat je neerlegt bij je partner. Probeer alles in alle eerlijkheid op te lossen. Singles: kunnen een teleurstelling krijgen. 

Werk: vasthouden aan het oude is niet altijd goed. Ga zitten en mediteer om inzichten te krijgen. 

Gezondheid: je zal wat moeten investeren in je gezondheid. Piekeren is hetgeen wat je momenteel doet. Zoek afleiding door aan je gezondheid te gaan werken. 

 

Stier 20 april – 20 mei 

Algemeen: de neiging om vast te zitten. Dat kan financieel, maar ook relationeel of op het werkvlak zijn. Probeer er wat soepeler in te gaan staan en zet koppigheid opzij wanneer je het aan voelt komen. 

Liefde: je hebt in je relatie geinvesteerd en dat werpt nu vruchten af. Geniet er van. Singles: als je deze maand iemand tegenkomt, heeft dat goede kans om heel fijn te worden. 

Werk: als je werk je niet bevalt, is het nu tijd om te veranderen. Er breken positieve tijden aan. 

Gezondheid: je hebt jezelf wat voorbij gerend de laatste tijd. Tijd voor rust en een rustige vorm van sport. Overdrijf niet deze maand, maar zoek balans. 

 

Tweelingen 21 mei – 20 juni 

Algemeen: de tweeling kan heel gul zijn of juist ineens heel krenterig. Zoek de balans en wees niet te impulsief. 

Liefde: pas op dat je niet teveel met jezelf bezig bent, door de omstandigheden waar je momenteel in zit. Wees ook geinteresseerd in je partner. Singles: je kan je wat onzeker voelen. Geniet maar van het voorjaar, de liefde komt wel weer. 

Werk: een tegenvaller kan je inzichten geven. Ga niet in de slachtofferrol zitten, maar herpak jezelf en bekijk wat er nog meer mogelijk is. 

Gezondheid: wees niet te buitensporig met eten en drinken. Alles met mate is het beste. Probeer iets van een reinigingskuur te volgen. Het zal je goed doen en je meer helderheid  in je hoofd geven. 

 

Kreeft 21 juni – 21 juli 

Algemeen: je twijfelt teveel, lieve kreeft en dat maakt dat je geen keuze kunt maken. Dat kan weer voor irritaties in jezelf zorgen. Het is niet erg om te twijfelen, maar maak uiteindelijk wel een keuze want dan kan je verder. 

Liefde: een goed gesprek kan de hemel en de relatie doen opklaren. Singles: een positieve tijd voor nieuwe relaties. 

Werk: een mannelijk persoon is van invloed en wil je helpen. Het kan een leidinggevende zijn, maar ook een collega. Deze persoon kan je van praktische informatie voorzien, die jou helderheid  in je werk verschaft. 

Gezondheid: mogelijk voel je je vermoeid en ben je maar moeilijk vooruit te branden. Je zal de cirkel moeten doorbreken door meer te gaan bewegen. In het begin is het even zwaar, maar je zal blij zijn met het resultaat. 

 

Leeuw 22 juli – 22 augustus 

Algemeen: over het algemeen kan je mensen goed bereiken deze maand. Je hebt ook het gevoel dat ze je begrijpen. Communicatie is goed. 

Liefde: wees niet te strijdvaardig in een meningsverschil. Je kunt de ruzie net zo groot maken als je zelf wilt. Singles: wees niet te kritisch. 

Werk: je bent wat moe, maar je kunt veel meer dan je zelf denkt. Door de vermoeidheid heb je ook kans dat je niet voldoende voor jezelf opkomt, terwijl dat wel nodig is. Wees daar alert op. 

Gezondheid: sporten zal je goed doen, omdat het ook je hoofd leegmaakt. 

 

Maagd 23 augustus – 22 september 

Algemeen: er zijn goede mogelijkheden om contacten te leggen. 

Liefde: de relatie heeft wat vernieuwing nodig. Nu is het allemaal nogal saai geweest door de lockdown. Ga toch vast nieuwe plannen maken. Singles: een nieuwe liefde is mogelijk, maar blijf met je beiden benen op de grond. 

Werk: er kunnen discussies zijn op je werk of een discussie met een zakenpartner. Het is beter om te luisteren en er over na te denken, dan gelijk je mening te vormen. Je zou een verkeerde houding aan kunnen nemen, dus wees voorzichtig. 

Gezondheid: je kan last hebben van geestelijke vermoeidheid. Probeer je geest tot rust te brengen door sport of meditatie. 

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Algemeen: de maand kan wat chaotisch zijn. Besef echter dat het ook weer voorbij gaat. Neem wat afstand. 

Liefde: oude pijn kan omhoog komen. Het kunnen pijnlijke herinneringen zijn, maar ook een scheiding. Zie het als verwerking. Singles: geen goede maand voor de liefde. 

Werk: een zaadje is gepland en nu is het afwachten tot het gaat ontkiemen. Dit is zowel als je voor een baas werkt of als je voor jezelf werkt. 

Gezondheid: zit niet teveel, maar kom in beweging. Je bent geneigd om te vergeten dat je lichaam dat nodig heeft. 

 

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Algemeen: tijd om dingen af te sluiten, die niet meer voor je werken en een nieuwe start te maken! 

Liefde: je kunt het gevoel hebben dat je vast zit in de relatie en aan de andere kant heb je er ook helderheid in, waardoor dat komt. Het is tijd om je zegeningen te tellen en niet te kijken naar wat ontbreekt. Singles: maak jezelf niet kleiner dan je bent. 

Werk: je krijgt bewondering voor je werk, schorpioen. Je hebt dan ook behoorlijk je best gedaan en meer gewerkt dan goed voor je is. De bewondering zal je echter nieuwe energie geven. 

Gezondheid: als je gaat sporten of gaat wandelen, doe het dan alleen. Je kunt je dan beter focussen. 

 

Boogschutter 22 november – 20 december 

Algemeen: pas op dat je niet te dromerig bent, want je zou belangrijke informatie kunnen missen. Blijf alert deze maand. 

Liefde: de maand april kan zorgen voor wat emotionele uitbarstingen. Geef elkaar de ruimte. Singles: als je een nieuwe liefde hebt, wees dan alert dat je deze persoon niet verstikt. 

Werk: er is kans voor nieuwe mogelijkheden. In ieder geval is dit een goede maand om gesprekken met je leidinggevende te houden of mogelijke zakenpartners. 

Gezondheid: geen tijd? Je hoor, je hebt wel tijd. Het is duidelijk tijd om je agenda anders in te delen en een vast tijdstip voor sport of beweging in te lassen. 

 

Steenbok 21 december – 20 januari 

Algemeen: wees niet te afwachtend, maar neem zelf ook initiatief. 

Liefde: als je kinderen hebt, wees dan alert dat je ook nog tijd voor je partner neemt. Zoek oppas en ga samen iets doen. Singles: een nieuwe liefde kan niet helemaal zijn wat je gedacht had. 

Werk: probeer alles wat luchtiger op te vatten. Je bent soms erg zwaar op de hand en te precies. Je krijgt iets moois aangereikt. Het kan iets zijn waar je al lange tijd op wacht. 

Gezondheid: een detox kan wonderen doen, vooral als je vage klachten en pijntjes hebt. 

 

Waterman 21 januari – 18 februari 

Algemeen: iets wat al een tijdje zit te broeden kan tot een uitbarsting komen. Als iets je dwars zit en je wilt het tegen diegene die het betreft zeggen, denk er dan over om het schriftelijk te doen. Je emoties zitten namelijk behoorlijk hoog en dat kan alles nog erger maken. 

Liefde: wees niet te oordelend over je partner, maar praat meer over wat er in je omgaat zonder verwijtend over te komen. Singles: iemand waar je al een tijd een oogje op hebt, kan over de brug komen. 

Werk: iets in je werk, een probleem of een situatie, komt tot een einde. Je zal er opluchting bij ervaren. 

Gezondheid: alles moet anders en dat voel je ook. Als je wat moeite hebt om door te zetten, zoek dan een coach die je kan ondersteunen. 

 

Vissen 19 februari – 19 maart 

Algemeen: deze maand kan je voorspoed ervaren op ieder vlak. Je moet het echter wel zien. 

Liefde: in de relatie krijg je terug wat je geinvesteerd hebt. Dat kan zowel positief als negatief zijn. In ieder geval geeft het je inzichten tot verbetering van jullie relatie. Singles: stel je niet te gretig op. Onthoud: afstoten trekt aan. 

Werk: als je een nieuwe baan hebt, of je start een eigen nieuw bedrijf, wees dan niet te lichtzinnig want het zou kunnen dat het zwaarder is dan het lijkt. Toch is het succesvol. 

Gezondheid: over het algemeen is je gezondheid goed. Toch is investeren in een gezond lichaam altijd nodig, maar dat weet je zelf ook wel. 

 

Marion

 

Geef een reactie