COVID-19 vaccinatie

Als je mij een jaar geleden had gevraagd of ik gevaccineerd wilde worden had ik nee gezegd, maar inmiddels zit de eerste dosis Pfizer in mijn arm en kan ik bijna de 2e halen.

Hier in Qatar gaat het vaccineren vrij rap en er zit qua reizen toch wel een aantal voordelen aan als je wel gevaccineerd bent. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer in quarantaine en dat scheelt een heleboel geld! Nederland staat namelijk op de rode lijst en dan moet je in een hotel quarantaine, oftewel lekker duur! Nu ik gevaccineerd ben hoeft dat niet meer! Mega chill!

Wat ook in Qatar het geval is, is dat we met de Ehteraz app werken. Een app die bij zou moeten houden of je gezond bent of Corona hebt. Is hij groen dan kan je alle winkels in, is hij een andere kleur dan heb je een probleem. Wanneer je gevaccineerd bent verandert je app en kom je overal gewoon binnen!

Ik vond het spannend om de prik te halen, zeker omdat je nog geen idee hebt wat de bijwerkingen zijn! Maar na veel wikken en wegen toch besloten de prik te halen en de voordelen zijn vooralsnog groter als de nadelen!

En jullie, willen jullie je laten vaccineren?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie