Thee tijd

Ik ben een echte koffieleut en zodra ik opsta heb ik ook echt behoefte aan dat eerste kopje koffie! Toch kan ik een goede thee ook enorm waarderen en zeker in de avond voor het slapen gaan is een theetje dan erg fijn!

Onlangs ontvingen wij een heerlijke box thee van de webshop Koffiepiraat! Een van de theeën die ik echt lekker vindt zijn die van Pukka, maar de box die wij ditmaal mochten testen was echt ook super lekker!

De Yalda Herbs treasure chest box! Hierin vindt je 6 heerlijke verschillende smaken met ieder een eigen “focus punt”.

Zelf vind ik de smaken “Elixer” en “Recover” het lekkerst, maar ik moet toegeven dat ze allemaal erg goed zijn! Ik hou er namelijk van als je de kruiden echt kunt proeven. Niet elk merk heeft dit! En tijd om met losse kruiden een theepot te trekken heb ik ook niet altijd!

Een aanrader dus om eens op de webshop

https://www.koffiepiraat.nl

Te kijken en deze theeen te proeven!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie