Lotte’s ervaring met een meubelreiniger

Een bank is vaak een van die meubelstukken die je heel intensief gebruikt maar echt goed en diep schoonmaken is er vaak niet bij. Dit is meestal ook erg lastig wanneer je een stoffen bank hebt.

Maar op Instagram kwam ik iets super handigs tegen! Een meubelreiniger die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld het schoonmaken van banken en tapijten. Deze apparaten zijn los te koop maar je kunt ze dus ook heel makkelijk huren bij de Gamma.

Voor een familielid die ik hielp met het opknappen van een huisje konden we zo’n apparaat heel goed gebruiken voor de bank. De bank was namelijk perfect qua formaat en kleur maar er waren helaas wat vlekken in gekomen.

Voor 40 euro inclusief schoonmaakmiddel huurde we een meubelreiniger en toen begon het echte werk.

Een meubelreiniger heeft twee opties. Een “sproei” optie waar je door middel van het schoonmaakmiddel gecombineerd met water de bank kon nat spuiten en toen dit een aantal minuten was ingetrokken kwam het echt leuke werk!

Namelijk de “zuig” functie waar het water en viezigheid uit de bank werd gezogen en aan de kleur van dit water te zien was dat ook zeker nodig.

Voor het schoonmaken

Ik was echt enorm verbaasd over hoe goed dit heeft gewerkt! De vlekken verdwenen uit de bank en hij ziet er weer uit als nieuw en is heerlijk schoon!

Na het schoonmaken

Hoe fijn is dat?! Je kunt dit net als ik zelf doen maar je kunt er ook voor kiezen om een bedrijf in te huren die dit voor je komen doen.

Zou dit ook iets voor jullie zijn?

Liefs,

Lotte

Geef een reactie