Natuurlijke lokken

Als je mij een paar jaar geleden gevraagd had of ik mijn haren een dagje niet zou stijlen of op zijn minst zou föhnen had ik je verteld dat dit echt geen optie was. Een groot contrast met tegenwoordig, want ik laat vaak mijn haren natuurlijk opdrogen en vindt de natuurlijke krul die dan ontstaat erg mooi!

Tijdens het douchen gebruik ik graag een verzorgende shampoo en een goede conditioner. Na het douchen zorg ik dat mijn haar goed geborsteld is zodat alle klitten eruit zijn. Wat olie in de punten en opdrogen maar!

Om toch wat volume te creëren gebruik ik graag de wax spray van Roze Avenue of een salty spray!

Sinds ik niet meer elke dag föhn of stijl is de conditie van mijn haren zoveel beter geworden! Het doffe is er vanaf en mijn haar lijkt weer tegen een stootje te kunnen.

Voor mij werkt dit dus echt top en eerlijk gezegd kan ik iedereen aanraden om soms die apparaten even te laten voor wat ze zijn en je haar natuurlijk laten opdrogen! Het is een hele transformatie geweest om niet elke dag te stijlen, maar mijn haar ziet er zoveel beter uit dat het het zeker waard is! En een ander voordeel, het bespaart heel veel tijd!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie