Lente in huis

De lente is aangebroken en vaak betekend dit voor veel mensen in Nederland toch wel dat het sombere wintergevoel plaats kan maken voor wat meer licht! Dit jaar zullen veel meer mensen zich letterlijk opgesloten hebben gevoeld en wellicht nog steeds, maar nu het weer langzaam beter wordt en de dagen warmer en langer kan dat gevoel minder worden!

Elk jaar weer begint het zodra de lente aanbreekt bij mij te kriebelen, ik wil dan wat licht en lucht in huis creëren. Zelfs hier in Doha heb ik dat ondanks dat de winters hier natuurlijk alsnog warm zijn.

Wat ik allereerst in Amsterdam altijd deed was verse bloemen in huis halen! De eerste lente bloemen gaven mij altijd zo’n vrolijk gevoel! Naast bloemen vindt ik “takken” ook altijd een simpele en toch mooie decoratie in huis.

Veel mensen denken in deze tijd dan alleen aan paas takken, maar er is nog zoveel meer!!

Een ander item wat ik in het voorjaar graag verander zijn de kussens! Lichtere kleuren en materialen zijn weer welkom!

De Zara Home is hier perfect voor, maar ook Sissy Boy, Dille & Kamille en de Bijenkorf hebben zeer mooie kussenhoezen te koop!

En last but not least, geur!! Ik hou van een lekkere geur in huis! Dit kan een kaars zijn of geurstokjes. In de winter kies ik vaak voor wat zwaardere geuren zoals kaneel, vanille en zoethout. Nu de lente eraan komt zijn “linnen of katoen” geuren mijn absolute favoriet!

Tijd dus om het internet af te struinen en wat details in huis aan te passen op het lente seizoen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie