Interview met Lianne

Vaak denk ik nog terug aan ons appartementje in Amsterdam, hier heb ik altijd zo graag gewoond. Jammer dat we daar eigenlijk niet echt foto’s van hebben of een mooie tekening! Want hoe leuk is het om jouw huis te vereeuwigen met een mooie tekening! Bij Lianne Al ben je dan aan het juiste adres, zij maakt namelijk de mooiste tekeningen van jouw huis.

Het is alweer een jaar geleden dat zij begon met haar eigen bedrijf Mijn huisje getekend. Een ontzettend creatieve en mooie manier om jouw huis waar vaak zoveel herinneringen aan zitten te laten vereeuwigen.

Lianne heeft jaren als particulier en bedrijfsadviseur gewerkt bij de bank, maar toch kriebelde er iets en mistte zij het creatieve aspect. Daarom besloot Lianne om een studie tuinarchitectuur te gaan doen. Een studie waarbij ze haar teken en ontwerp talent ontdekte!

Mijn huisje getekend ontstond vervolgens heel spontaan. Ze wilde graag een lijntekening van haar eigen huis. Doordat Lianne hier zoveel spontane reacties op kreeg besloot zij een aparte Instagram pagina op te starten. De bestellingen stromen inmiddels binnen en ze vertelt ons dat ze sindsdien al ruim 200 huisjes getekend heeft. Allemaal uniek en allemaal met een eigen verhaal.

Het is leuk om te merken hoe Lianne geniet van het tekenen van huizen! Ze heeft duidelijk haar passie gevonden! Zoals ze vertelt heeft elk huis zijn verhaal en dat maakt een tekening ook zo bijzonder!

Via Lianne haar website of Instagram pagina kun je een bestelling plaatsen en met 15 dagen hangt jouw getekend huisje in huis!

Neem vooral eens een kijkje op:

https://www.studioeik.nl/mijnhuisjegetekend

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie