Mooi voelen

Iedereen heeft zijn eigen onzekerheden en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Over de jaren heen heb ik mij ook vaak genoeg onzeker gevoeld en soms komt dat nog wel eens met vlagen. Toch naar mate ik ouder wordt besef ik mij dat dit helemaal niet nodig is.

We zijn zo gewend om ons te meten met wat we op social media zien! Gladde huid, strakke buik, volle ronde billen en ga zo maar door. En ondanks dat we waarschijnlijk allemaal wel weten dat dit vaak bewerkte foto’s zijn en veel kan verschillen met de realiteit kan het toch confronterend zijn!

Door de juiste kleding te dragen die bij mij past, sieraden te dragen die ik mooi vind en beauty producten te gebruiken die fijn voor mij zijn kan ik me mooi voelen! Maar ook wanneer ik een positieve ervaring heb heeft dat invloed op hoe ik in mijn vel zit en hoe ik mij voel!

Mooi voelen is voor mij niet alleen het buitenkantje! Het is het totaal pakket, van buiten en van binnen! Iets wat ik over de jaren heen heb geleerd en wat ik graag doorgeef aan mijn dochter!

Voelen jullie je ook mooi?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie