Pillows Hotel Zwolle

Normaal gaan we met Travel Thursday vaak de landsgrenzen over maar we weten allemaal dat, dat helaas nog wat moeilijker gaat.

Maar dat neemt niet weg dat het heerlijk is om af en toe uit je vertrouwde omgeving te gaan om even helemaal te ontspannen en bij te komen.

Staycation it is! Daarom hebben wij een nachtje bij het prachtige Pillows Hotel Zwolle geboekt.

Hier hebben ze namelijk arrangementen waar je een hotelkamer kan boeken met een 4-gangen diner op de kamer en met ontbijt.

Dit is natuurlijk een perfecte combinatie waardoor je toch uit eten kan en daarnaast fijn kan ontspannen.

Pillows Hotel Zwolle

Het hotel is heel centraal gelegen in Zwolle in een heel mooi karakteristiek pand met een geweldige inrichting.

Wij gingen voor de Grand Deluxe kamer en die was geweldig. Met een vier meter hoge plafond en een heerlijk bad en groot bed.

In de kamer stond een mooi zitje waar je ook aan kon dineren.

Het 4-gangen diner

Het 4-gangen diner was een verassing menu maar je mocht natuurlijk wel aangeven of er dingen waren die je niet lekker vond of bijvoorbeeld allergisch voor was.

Het voorgerecht bestond uit rosbief gecombineerd met tomaat en watermeloen. Daarna volgde een heerlijke paddestoelen soep en het hoofdgerecht was zalm. Heerlijk!

Als toetje werd er afgesloten met cheesecake en ananas in rum.

Dit menu was echt super lekker en daarnaast tot in de puntjes verzorgd. Echt heel goed!

De kamer

Naast het geweldige menu was de kamer ook heel fijn! Aan alles was gedacht. Zo kreeg je bij aankomst lekker een glaasje bubbels en lagen er zachte slippers en fijne badjassen klaar.

Op een kaart kon je daarnaast aangeven wat je graag als ontbijt wilde en de hoeveelheid. Ik ging uiteraard voor pannenkoeken, vers fruit en een croissant. Ook dit was echt super goed voorbereid en stond om de precies aangegeven tijd voor de deur.

Het Pillows Hotel in Zwolle is echt een enorme aanrader!

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie