Melissa Woods Health

Met een achtergrond in dans is het voor mij altijd zo fijn wanneer aan mijn lichaam kan werken! Ik ben gewend om oefeningen uit te voeren die elke laag in mijn lichaam helpen, daarom hou ik enorm van pilates en yoga.

Ik kan mijn momenten in de gym zeker waarderen en train vaak met gewichten, maar toch voel ik mij fijner bij rustige oefeningen die net zoveel al niet meer inspannen vereisen en je lichaam “tonen”.

Omdat pilates lessen in Doha erg duur zijn volg ik deze hier eigenlijk niet. Ik heb een boek waaruit ik oefeningen doe, maar ik zocht naar meer. Naar een voorbeeld en iemand die je toch even verder “pusht” . Via Instagram kwam ik terecht op de pagina van Melissa Woods.

Melissa Woods woont en werkt in New York City, ze heeft haar eigen app ontwikkeld waar je lessen kunt volgen! Super fijne oefeningen en waarvan je zelf kunt kiezen hoe lang je workout moet zijn!

Heb je even niet zoveel tijd, of ben je moe na een dag werken? Dan heeft Melissa altijd wel een sequence voor je die fijn is om uit te voeren!

Veelal doet zij met gebruik van je eigen lichaamsgewicht en als je denkt “mwa dit is niet zo zwaar” think again! Ik heb afgelopen week mijn benen getraind en ik kan je zeggen mijn spieren brandden! Terwijl ik toch met best zware gewichten normaal gesproken train!

Een echte aanrader dus deze app!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie