Skin Club

Met ouders en grootouders in de cosmetica wereld is het eigenlijk een hele logische stap dat ook zij zich verdiept in dit vakgebied. Haar mooie webshop en haar visie op hoe zo’n webshop eruit moet zien is verfrissend! Wij spraken de 21 jarige eigenaresse van Skin Club, Daphne!

Zo’n 3 jaar geleden ontstond het idee om een eigen webshop te starten in de cosmetica branch. Op dit moment was zij nog volop aan het studeren, maar het kriebelde wel. Toen zij afstudeerde aan de Jeanschool besloot Daphne bij haar ouders in het bedrijf te gaan werken. Haar ouders zijn eigenaar van de cosmetica groothandel Haparko. Op deze manier leerde zij meer over cosmetica en kon zij een start maken met haar eigen webshop Skin Club.

Het leuke aan Skin Club is dat er geen alledaagse merken verkocht worden en dat de niche merken die Daphne verkoopt van goede kwaliteit zijn! Zowel Lotte als ik gebruiken deze producten en we zijn daar erg enthousiast over! Zo zijn onder andere de merken Cent pur Cent, Malu Wilz en i.am.klean hier verkrijgbaar. Zelf gebruikt Daphne deze producten ook, zowel voor haar skincare routine als voor haar make up looks!

Een aanrader is bijvoorbeeld de Jojoba peeling van Malu Wilz. Deze peeling is een echte dieptereiniging. Dit wil zeggen dat je het product 1 a 2 keer per week gebruikt om je huid extra goed schoon te maken. Daphne vertelt dat de Balance Pro lijn van Malu Wilz ook erg fijn is voor je huidverzorging routine. Het “one drop” serum raadt zij aan om als basis te gebruiken.

Wanneer ik de antwoorden op mijn vragen aan Daphne lees merk ik dat zij duidelijk veel verstand heeft van goede producten en hun werking op de huid. Fijn is dan ook om te weten dat je bij Skin Club terecht kunt voor een passend advies! Zodra je contact opneemt is er altijd een gespecialiseerde schoonheidsspecialist die je advies kan geven, dit maakt Skin Club naar mijn idee ook uniek. Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat mij met name de duurste producten werden aangeraden en niet per se de producten die het beste effect hadden op mijn huid. Hier hoef je bij Daphne dus niet bang voor te zijn!

Het is leuk om te zien hoeveel liefde Daphne in haar eigen webshop stopt en hoe gemotiveerd zij is om om van Skin Club de grootste Nederlandse cosmetica webshop te maken. Zoals zij die zelf mooi verwoord “Het bieden van de ultieme home spa aan huis”. Dat klinkt naar mijn idee zo fijn! Dat is ook wat je als consument zoekt toch, een fijn Spa momentje thuis!

Een grappige feit aan Daphne is dat zij eigenlijk pas vrij “laat” begon met het dragen van make up, de meiden uit haar klas op de middelbare school begonnen hier al veel eerder mee. Pas later ontwikkelde Daphne haar interesse in make up. En zoals je ziet timmert zij stevig aan de weg om de grootste en beste cosmetica shop van Nederland te worden.

De website van Daphne ziet er enorm mooi uit en de producten die zij verkoopt kan ik alleen maar aanraden!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Skin Club neem dan vooral een kijkje op

http://www.skinclub.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie