Bird and Kite

Zoals jullie wellicht weten ben ik helemaal weg van Australische mode merken! Zij gebruiken vaak stoffen die erg prettig dragen en de productie is niet slecht voor de natuur. Vele merken geven zelfs terug aan de aarde doordat ze meedoen aan het 1% plan.

Het is een duurzaam merk en de oplages zijn dan ook beperkt! Op de website van Bird and Kite wordt hier meer over uitgelegd. Ze werken samen met Balinese makers die hierdoor op een goede en eerlijke manier verdienen.

Onlangs heb ik 2 dromen van jurken gekocht bij het merk Bird and Kite.

De witte jurk is heel simpel, maar juist daardoor bij elke gelegenheid te dragen! Ik vind het erg prettig dat de achterkant langer is als de voorkant! Zeker wanneer je met de kleine op stap bent en vaak moet bukken is dat erg handig!

De groene jurk is een “wrap dress” heel erg handig wanneer je uit eten gaat en erna hem ietsje losser wilt doen (foodbaby always!).

Bird and Kite heeft hele mooie, relaxte ontwerpen en de stoffen die zij gebruiken zijn fijn! Zeker in de zomer zijn stoffen die niet snel “zweten” toch wel een pre!

Ben je nou nieuwsgierig geworden kijk dan snel op

www.birdandkite.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie