Corona proof op vakantie

Daar waar op vakantie gaan eerst een hele normale zaak was lijkt het nu mijlen ver weg en denk je toch wel twee keer na of je een tripje boekt. Ik zou dolgraag op vakantie gaan, al mag ik niet klagen met het strand en een zwembad voor de deur.

Gelukkig zijn veel landen bezig met het inenten van de bevolking en zal het reizen langzaam weer op gang komen. Maarja wat kun je zelf nou doen om zo veilig mogelijk te reizen? Kunnen we het überhaupt tegen gaan?

Een tip is natuurlijk om de drukke plekken te vermijden. Wellicht is dit het moment om te kiezen voor een vakantie die je normaal gesproken niet zo snel zou boeken. Een vakantiehuisje ergens in Zwitserland of in Frankrijk. Hier zou je zelfs nog met de auto heen kunnen en vermijd je een druk vliegveld.

Een andere mogelijkheid is zo’n vakantie huisje in eigen land natuurlijk! Nederland is super leuk om te ontdekken en er zijn zoveel mooie plekjes! Zodra alles weer open gaat kan dat een top vakantie worden!

Wat natuurlijk ook altijd al belangrijk is, maar nu zeker is de hygiëne! Naast een EHBO kitje is een hygiëne kitje ook goed om te maken! Extra sanitizer, extra handdoekje, zeepje, maskertje!

Momenteel wordt reizen natuurlijk nog tot 15 april afgeraden en hopelijk kunnen we erna wel weer op reis gaan!

Ik kan in ieder geval niet wachten om weer eens naar Nederland te gaan en om op vakantie naar bijvoorbeeld Italië te gaan!

Wat wordt jullie eerste reis?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie