Cleopatra Gallery

Via Instagram kwamen wij in contact met Menna, de eigenaresse van het mooie merk Cleopatra Gallery. Bij het eerste contact werden wij gelijk enorm enthousiast omdat het een merk met een hele mooie gedachte is.

2 jaar geleden kwam Menna naar Nederland, ze houdt van kleur, mooie patronen en handgemaakte producten. Aan haar antwoorden merken we dat ze met veel passie en liefde Cleopatra Gallery opgericht heeft.

Waar staat Cleopatra Gallery voor?

Alle mooie producten worden namelijk handgemaakt door de Egyptische Solo vrouwen. Met de reden om vrouwen te supporten! En daar zijn wij natuurlijk alleen maar hele grote voorstanders voor. Vaak is het zo dat vrouwen uit Egypte de kansen niet krijgen om een eigen business te starten en dat terwijl de producten die zij maken zo enorm mooi zijn! Via Menna kun je dus de producten van deze vrouwen kopen en helpt zij hen op die manier! Ze koos voor de naam Cleopatra omdat deze Egyptische koningin destijds bekend stond om haar intelligentie en en schoonheid. Zij had een hele positieve en belangrijke invloed op de Egyptische economie.

Momenteel werkt Menna met 4 verschillende vrouwen die ieder prachtige producten maken. Via het Instagram kanaal van Cleopatra Gallery kun je de producten kopen maar ze heeft ook een eigen kraam op https://at-home-market.nl .

Uiteindelijk hoopt zij haar eigen gallery te kunnen openen waar zij nog meer kan verkopen en dus ook nog meer vrouwen kan steunen. Aan de antwoorden van Menna merken wij dat ze enorm veel liefde en passie heeft voor wat ze doet en is het heerlijk om te lezen dat zij op deze manier vrouwen ondersteunt! Woman empowerment!

Het merk heeft mooie kleurrijke woon accessoires maar ook fashion accessoires zoals tassen en sieraden. Echt uniek!

Onze ervaring met dit merk

Wij kregen een hele mooie tas opgestuurd. Super goed en met zorg verpakt en de tas heeft ook een bewaartas zodat je je tas goed kan opbergen. Een heel groot pluspunt wat mij betreft en het laat de passie van het merk ook goed zien.

Het is een beige tas met in het midden een mooie en kleurrijke decoratie. Echt ideaal voor de lente en de zomer.

De tas heeft een gouden hengsel en een rits. Het hengsel kun je er trouwens ook vanaf halen en daardoor kun je de tas ook als clutch gebruiken.

De tas heeft het perfecte formaat om bijvoorbeeld in de avond te dragen maar ook overdag wanneer je geen zware tas wilt meenemen.

Wat mij enorm opvalt is de goede kwaliteit van de tas. Het is super afgewerkt en het is natuurlijk een uniek design.

Dus wanneer je nog op zoek bent naar een mooi & uniek product voor jezelf om als cadeautje te geven ben je bij dit merk aan het juiste adres.

Je kunt de producten kopen via Instagram en my market!

https://instagram.com/cleopatragallery_nl?igshid=1xp2vcd7wy90q

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Geef een reactie