Beauty tools

Al eerder schreef ik jullie over het gebruik van mijn gua shua steen. Met deze enorm fijne beauty tool masseer ik dagelijks mijn gezicht. Zeker nadat ik wat olie opgedaan heb is het zo prettig om daarna mijn huid wat “extra’s” te geven. Maar er zijn nog veel meer soorten beauty tools en vandaag laat ik jullie zien wat je nog meer kunt gebruiken om de huid van je gezicht een extra oppepper te geven!

Wellicht heb je wel eens gehoord van “cupping”. Met een “cup” zuig je je huid vacuüm. Voor je gezicht zijn er ook zulk soort siliconen cupjes. Eerst smeer ik mijn gezicht in met olie, over het algemeen gebruik ik jojoba olie of mijn Abysk olie! Het bekertje zet ik vast op mijn gezicht en ik beweeg deze vervolgens van binnen naar buiten. Je moet het cupje blijven bewegen wil je geen blauwe plekken krijgen. Het kan in het begin best wel gek of zelfs wat pijnlijk aanvoelen, dit heeft te maken met je bindweefsel. De doorbloeding van je gezicht wordt op deze manier gestimuleerd waardoor je weer collageen aanmaakt. Het cuppen kun je eigenlijk zien als ze mini face lift. Ik vind het persoonlijk een hele fijne manier van masseren.

Een andere beauty tool die ik bij de Body Shop gekocht heb is een roller. Ook om de doorbloeding van mijn gezicht te stimuleren en deze gebruik ik met name onder mijn ogen.

Deze facial massager voelt altijd heel koud op mijn huid, wat naar mijn idee altijd erg verfrissend werkt! Een zachte maar toch fijne manier om je gezicht te masseren en die oppepper te geven!

Ook bij de Body Shop gekocht is deze facial stimulator.

Ik gebruik deze tool niet dagelijks, maar wanneer mijn huid wat extra’s nodig heeft is het fijn om te gebruiken! De “stekels” zorgen voor een extra stimulatie en zorgen ervoor dat je dag crème of olie beter opgenomen wordt.

Deze vier producten zijn toch echt wel mijn favoriet! Ik vind het belangrijk dat mijn huid er goed uit ziet en juist doordat ik zo snel last heb van onzuiverheden probeer ik mijn huid elke dat wat extra’s te geven.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie