Horoscoop maart

Het is weer zover, de eerste zaterdag van de maand is aangebroken en daarom staat de horoscoop weer voor jullie klaar!

Algemene tendens voor de maand maart

Algemeen: de energie is lichter, maak daar gebruik van 

Liefde: positief 

Werk: veranderlijk 

Gezondheid: vereist actie. 

Vissen 19 februari tot en met 19 maart 

Algemeen: ondanks dat we nog in een lockdown zitten, hebben de vissen toch kans op nieuwe ontmoetingen. Tevens is dit een maand om oude vriendschappen aan te halen. 

Liefde: ook in de liefde staan de sterren goed. Mochten er problemen in de relatie zijn, dan is het nu een goede tijd om deze op te lossen. Singels: misschien moet je contact zoeken met een oude vriend/vriendin om misverstanden eens goed door te praten. 

Werk: de werksfeer is wat onrustig. Toch liggen er goede kansen als het gaat om interne sollicitaties of sollicitaties binnen het bedrijf. Als je iets geheel anders wilt, is het nu de kans om daarvoor in beweging te komen. 

Gezondheid: ga naar de zee, laat alles even los. 

Ram 20 maart tot en met 19 april 

Algemeen: ook voor de ram is de sfeer goed. Je hebt zin om dingen te ondernemen en je hebt voldoende energie. Wanneer je dat gevoel juist niet hebt, is het nu een goede tijd om daaraan te werken. 

Liefde: er is humor en plezier in de relatie. De relatie kan wat dipperig zijn zo af en toe, maar breng er wat humor in en je zal zien dat de lucht weer opklaart. Singles: Wees niet te zwaar in je gesprekken als je iemand ontmoet, houd het luchtig. 

Werk: ook in het werk zijn mooie kansen. Heb je een eigen bedrijf, dan zal je merken dat het voorzichtig weer gaat groeien. 

Gezondheid: het is tijd om te bewegen. Vooral krachttraining is goed voor je, mits je natuurlijk gezond bent, maar dat spreekt voor zich. 

Stier 20 april tot en met 20 mei 

Algemeen: je bent wat gevoelig voor boetes en/of aanhoudingen. Neem geen risico en let extra goed op parkeerborden etc. etc. 

Liefde: in de relatie zal veelal een rustige sfeer zijn, waardoor het makkelijk is om spontaan tot een gesprek over te gaan. Singles: heb geduld. Het zaadje is geplant. 

Werk: je kunt het gevoel hebben wat vast te zitten in je werk. Er lijkt een blokkade bij je aanwezig te zijn die je belet te weten wat je wilt. Onderneem in maart gewoon geen actie, in april sta je er beter voor. 

Gezondheid: vermijd discussies, deze grijpen je deze maand extra aan en kunnen je verleiden tot dingen die je niet had willen zeggen. 

Tweelingen 21 mei tot en met 20 juni 

Algemeen: denk niet teveel aan wat je had moeten doen, maar ga vooruit. Blijf niet stilstaan bij dingen uit het verleden, die je nu toch niet meer kunt veranderen. 

Liefde: pas op voor discussies. Je zou je geliefde erg kunnen kwetsen. Als het die kant op lijkt te gaan, probeer dan tactisch het gesprek te veranderen. Singles: felheid kan afstoten. 

Werk: je zult hulp ontvangen van een vrouw. Zij zal je helpen te besluiten wat je wilt. 

Gezondheid: als je klachten hebt, dan zullen deze in maart verdwijnen of afnemen. Kies voor rustige sporten als wandelen of yoga. 

Kreeft 21 juni tot en met 21 juli 

Algemeen: duik niet teveel in gedachten en denk er aan dat je niet alles weet. Dat sommige dingen zo lijkt, wil niet zeggen dat ze echt ook zo zijn. 

Liefde: de relatie kan vastzitten, in sommige gevallen is het raadzaam een relatietherapeut in te schakelen. Neem deze maand geen al te drastische stappen. Singles: geen goede maand voor een nieuwe relatie, als je aan het daten bent, dan hou het rustig. 

Werk: blijf achter jezelf staan en voer geen discussies over wat je wilt veranderen. Collega’s of betrokkenen zullen proberen je op andere gedachten te brengen en dat kan een vervelende wending tot gevolg hebben. Blijf echter vriendelijk.

Gezondheid: de zon zal je goed doen, op elk gebied. Uiteraard niet te lang in de zon, maar pak af en toe een kwartiertje. 

Leeuw 22 juli tot en met 22 augustus 

Algemeen: wees niet te impulsief, dat kan leiden tot problemen. Denk goed na voor je iemand een antwoord geeft op een vraag die belangrijk is. 

Liefde: geef je partner wat meer ruimte, hij of zij kan daar behoefte aan hebben. De leeuw kan nog wel eens jaloers zijn, geef dat geen kans door gewoon vertrouwen te hebben. Singles: begin niet aan een nieuwe relatie terwijl de ander de vorige relatie nog niet heeft afgerond. 

Werk: Op het werk stroomt alles. Je bent in de regel een harde en trouwe werker. Je hebt je toekomst in eigen hand. 

Gezondheid: rugproblemen kunnen een aanwijzing zijn dat je het met sporten tijdelijk wat rustiger aan moet doen. 

Maagd 23 augustus tot en met 22 september 

Algemeen: de maand maart is zeer vruchtbaar voor de meeste maagden. Het lijkt erop alsof je de wind mee hebt, geniet er van! 

Liefde: blaas je relatie wat meer power in, ga samen naar buiten. Maak echt tijd vrij voor elkaar. Singles: kans op een mooie ontmoeting. 

Werk: in je werk zal je keuzes moeten maken. Zorg in ieder geval dat je tijd hebt voor rust. Door de vruchtbare maand, kan je misschien wel teveel werk op je af krijgen. 

Gezondheid: de maagd is niet zo geschikt voor de sportschool of zwaar sporten. Zoek je heil in de wat rustiger takken. Buitenlucht is belangrijk voor je. 

Weegschaal 23 september tot en met 22 oktober 

Algemeen: het kan zijn dat je zorgen hebt over materie, of over financieen. Weet echter dat hulp nabij is. Blijf niet vastzitten in negatief denken, maar schakel over op postiefdenken, dan trek je ook de juiste personen aan. 

Liefde: het kan zijn dat je bepaalde signalen van je partner niet oppikt. Vraag om duidelijkheid als je partner aangeeft niet lekker in zijn of haar vel te zitten. Singles: geniet van je vrijheid. De maand maart is qua liefde niet echt geweldig voor de weegschaal. 

Werk: wees niet te krampachtig maar heb wat meer vertrouwen. Het is een goede tijd om een opleiding te volgen. Maak je keuze. 

Gezondheid: klachten kunnen voortkomen uit stress. Zorg dat je lichaam soepel blijft. 

Schorpioen 23 oktober tot en met 21 november 

Algemeen: de tijd mag voor de schorpioen wel ietsje sneller gaan. Feitelijk weet je precies waar alles heen gaat en toch ben je benieuwd en zou je wat verder in de tijd willen zitten om meer te weten. 

Liefde: blijf elkaar bewonderen. Jullie werken beiden hard. Ga niet in strijd maar zeg elkaar hoe trots je bent. Singles: als je iemand ontmoet, praat dan niet teveel over jezelf maar wees geinteresseerd. 

Werk: alles in het werk ontwikkelt zich ten positieve. Eigen bedrijven groeien en bloeien. Goede tijd om te handelen. 

Gezondheid: maak het vooral gezellig, dat is even belangrijker dan er keihard tegenaan te gaan. 

Boogschutter  22 november tot en met 20 december

Algemeen: er komt veel positiefs naar je toe, al lijkt het soms de verkeerde kant op te gaan. Het tij zal spoedig keren, onthoud dat! 

Liefde: hou de liefde levendig. Slaap niet in, de relatie moet gevoed blijven. Singles: je krijgt iets moois aangereikt. 

Werk: of het nu door jou komt of door je werkgever, het is tijd voor iets anders. Dat voel je al een tijd lang aankomen.  

Gezondheid: let op je voeding en beweeg voldoende, niet overdreven, maar voldoende is prima. 

Steenbok 21 december tot en met 20 januari 

Algemeen: je kunt de vruchten plukken na een intensieve periode. Je kunt nu oogsten wat je in het verleden hebt gezaaid. 

Liefde: de liefde groeit en bloeit. Alles is voorhanden om deze maand je relatie top te laten zijn. Geniet van elkaar. Singles: een ontmoeting kan uitgroeien tot iets vasts, dit kan ook vriendschap zijn. 

Werk: je hebt wat moeite met mensen die boven je staan of met mensen die volharden in hun eigenwijsheid, terwijl jij toch echt hele mooie ideeën hebt. De maand maart is niet echt geschikt voor veranderingen, dus wacht een paar weken en probeer nogmaals je idee onder de aandacht te brengen. 

Gezondheid: mediteren is goed voor. 

Waterman 21 januari tot en met 18 februari 

Algemeen: De waterman kan last hebben van vermoeidheid of zich teneer geslagen voelen. Bij de pakken neer gaan zitten, heeft nog niemand geholpen. Vraag een goede vriend of vriendin om met je mee te denken. 

Liefde: in de liefde kunnen financieen het onderwerp van de dag zijn. Het is goed om het een en ander te bespreken, maar laat het niet de boventoon zijn. Neem ook eens gas terug en besef dat er veel meer is. Singles: geef niet te veel weg aan iemand die je niet goed genoeg kent. 

Werk: het valt je allemaal wat zwaar, mede door je vermoeidheid. Blijf toch gefocust. 

Gezondheid: tijd om naar je eet- en drinkgewoonten te kijken en een gezonde levensstijl in te zetten. Detoxen is zeer goed voor jou in het voorjaar. 

Marion

Geef een reactie