De leukste leeshoekjes

Ik ben dol op leuke kinderboeken en door mijn buurvrouw werd ik geïnspireerd om een leuk leeshoekje te maken! Zij heeft een zoontje die wat jonger is als Elif, maar net als haar gek op boekjes! We lazen eigenlijk altijd voor in de tipi die Elif heeft, maar inmiddels is dit meer een verstop plekje voor haar geworden en heeft ze de rust niet om daar te lezen. Op naar een nieuw fijn plekje waar we lekker boekjes met haar kunnen lezen.

Als je inspiratie gaat zoeken op Pinterest kom je zo ontzettend veel leuke hoekjes en ideeën tegen! Van leuke kussens tot klamboes en de leukste boeken rekjes! Deze hoekjes zien er zo knus uit dat ik er graag voor Elif eentje wilde creëren.

Momenteel kun je bij de Zara Home in Nederland een heel leuk kussen krijgen wat je op verschillende manieren kunt gebruiken!

Afbeelding van Zara Home

Deze kussens zitten aan elkaar vast en zijn languit neer te leggen maar ook makkelijk te stapelen.

Elif haar boeken hoekje

Omdat hier in Doha niet altijd alles te krijgen is heb ik het matrasje van de box, die we toch niet meer gebruiken, en haar boxkleed op de grond gelegd! dit zit lekker en dan heeft het gelijk weer een functie!

Bij de Ikea heb ik hele leuke lampionnetjes gehaald en vloerlampen die we s’avonds aan doen om het hoekje knus te maken!

Zoals jullie zien is een leeshoekje zo gemaakt! En naast dat Elif er rustig een boekje kan lezen is het ook haar favoriete plekje geworden om haar “baby” te verzorgen en in te stoppen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie