L’Heure Dorée inspiratie

We zijn alweer twee weekjes online met ons eigen sieraden merk L’Heure Dorée! Een droom die voor mij (en voor Lotte) uitkomt.

Ik heb altijd al een creatieve mindset gehad en de mix tussen creatief zijn en met mode bezig zijn zit ook wel in de familie. Mijn moeder is erg creatief en van wat ik begrepen heb was mijn oma zeer fashionable! Zelf geniet ik er enorm van om mij te verdiepen in trends, maar juist ook in combinatie met tijdloze stukken. Daarnaast kriebelt het altijd wel om mijn creativiteit vorm te geven op een bepaalde manier. L’Heure Dorée is voor mij de perfecte combinatie om hiermee bezig te zijn!

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur. De ruwheid in combinatie met alle prachtige kleuren en vormen van moeder natuur zijn de perfecte mix om te gebruiken tijdens het ontwerpen. De afwisseling van natuurgebieden zijn heel erg inspirerend.

De Rêvasser oorbellen

Beide zijn wij verliefd op het moment dat de zon onder gaat, het gouden uur. Wat ik zo mooi hieraan vind is dat dit op elke plek op de wereld zo totaal anders is en toch krijg ik altijd datzelfde fijne gevoel! Datzelfde gevoel proberen wij met onze lijn over te brengen. Jezelf en je look dat beetje extra geven, die extra shine!

Bibi met de Falaise oorbellen

Een sieraad is zo persoonlijk en kan echt een toevoeging zijn aan je outfit! Ik draag het liefst meerdere oorbellen bijvoorbeeld, maar ze mogen allemaal anders zijn! Super leuk om dit nu zelf te ontwerpen!

We zijn heel benieuwd wat jullie vinden van L’Heure Dorée! Laten jullie het ons weten?

www.lheure-doree.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie