Behind her eyes

Het is weer Easy peasy sunday en daarom vandaag een hele fijne Netflix tip!

De trailer van de mini serie “Behind het eyes” sprak mij erg aan dus hoppa op de bank gekropen en de eerste aflevering gekeken! I was hooked!

Deze miniserie verteld het verhaal over een psychiater die een vrouw ontmoet in een bar. Hij is net naar de stad verhuist met zijn vrouw. Al snel blijkt dat de vrouw zijn nieuwe secretaresse is en vanaf dat moment begint eigenlijk de ellende!

De secretaresse en de vrouw ontmoeten elkaar en er ontstaat een vriendschap. Deze driehoeksverhouding betekent eigenlijk alleen maar slecht nieuws en kan onmogelijk goed aflopen! Het toffe van deze mini serie? Er zit een plot twist in die ik echt nooit had kunnen bedenken!!!

Het lijkt dus een heel simpel concept, maar het einde maakt de serie zo ontzettend tof en de spanning wordt met elke aflevering opgebouwd.

Een echte aanrader dus!

Fijne zondag!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie