Ontspanning

De week waarin we bezig zijn met onze #healthybowlchallenge samen met Z-Ora komt langzaam tot een einde en we willen jullie vandaag graag mee nemen is een stukje wat net als een gezond start van de dag te maken heeft met zowel mentale als fysieke well-being namelijk ontspanning.

Als jonge vrouw merk je vaak dat er een enorme druk op je staat. Presteren is belangrijk en niet alleen qua carrière moet je “in top of your game zijn” er wordt druk gelegd op je uiterlijk, je sociale leven en ga zo maar door. Je moet als mama het allemaal goed doen, als werkende vrouw mag je niet onder doen voor de man. En ik denk zeker nu er continue toegang is tot de gehele wereld via social media dat het des te belangrijker is soms een stapje terug te doen en te ontspannen!

Mijn momentjes van totale ontspanning? Overdag even mee slapen met de kleine, lekker in mijn luie kleding op de bank hangen en niks doen. Gewoon niks, niet op mijn telefoon zitten, geen tv kijken even rust. Theetje erbij en gedachten terug naar mijzelf.

Dit zijn de o, zo belangrijke momenten waarin je zowel fysiek als mentaal echt even naar jezelf kunt keren. Want niet alleen is het belangrijk om je lichaam te voeden ook je geest moet gevoed worden.

En wat ik merk dat ook echt rust brengt is zo nu en dan jezelf eens verwennen met wat lekkers en je er totaal niet schuldig over te voelen. Wil jij na die lange werkweek eens lekker op de bank hangen met een taartje doe dat dan vooral en pak op een ander moment de draad weer op met gezond eten.

Laat zelfliefde je basis zijn om van daaruit te groeien, dat is wat ik gemerkt heb dat je gezondheid beïnvloed.

Lieve allemaal ik ben benieuwd hoe jullie ontbijtjes er deze week uitzagen! Ik hoop lekker en gezond!

Fijn weekend allemaal!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie