Manava at home

We schreven al eerder over dit prachtige merk en vandaag willen we jullie graag meer laten zien van wat Manava Cambodia te bieden heeft voor in je huis. Bij mij in Doha staat er op de eettafel een prachtige handgemaakte mand als pronkstuk. Ik ben er enorm blij mee, want het maakt voor mijn gevoel de tafel “compleet”. De natuurlijke kleuren passen goed in ons interieur en zeker bij de schaal die wij aan onze muur hebben hangen. Deze hebben we van Lotte en haar vriend gekregen uit Zuid Afrika!

Op de website van Manava zul je zien dat zij naast de mooie tassen ook veel producten voor in huis verkopen. De schalen die zij verkopen zijn evenals de tassen handgemaakt van stevig rattan en zijn echt een mooie aanvulling in je woning. Zelf heb ik de Zarava platter – Burgundy. Deze mooie schaal gebruik ik dus op onze eettafel, maar hij is ook perfect om fruit in te bewaren of te gebruiken om maaltijden op te serveren! Leuk wanneer je een feestje hebt natuurlijk! Met de kerstperiode gebruikte ik deze schaal bij de kerst decoratie. Er lagen kerstballen in en lichtjes die een echte sfeermaker was tijdens de feestdagen!

Perfect voor dit fijne ontbijtje!

Om een schaal als deze te maken doen de dames 4-5 dagen over, dat laat wel zien dat veel precisie en hard werken een vereiste is. Eerder schreven wij al hoe Manava Cambodia vrouwen helpt om een eerlijke loon te verdienen waar zij hun gezinnen mee kunnen onderhouden.

Zulke mooie producten!

Dit kunnen wij als vrouwelijke ondernemers alleen maar aanmoedigen. Zeker in landen waar men al een stuk minder verdient dan zou moeten.

Deze mooie handgemaakte manden zijn ontzettend leuk in je interieur en op zoveel manieren te gebruiken! Je kunt in de grote mand fruit kwijt, maar bijvoorbeeld ook tijdschriften.

Zoals je merkt is Manava een duurzaam concept wat zich inzet voor woman empowerment en de producten die zij maken zijn niet alleen mooi maar kwalitatief ook erg goed!

Neem vooral eens een kijkje op

www.manava-cambodia.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie