Cent pur Cent het merk

Zoals jullie gezien zullen hebben zijn wij ontzettend blij met de producten van Cent pur Cent. Vandaag willen wij jullie graag meer laten zien en vertellen waarom wij Cent pur Cent zo’n mooi en vooral ook fijn merk vinden.

Als ik voor mijzelf mag spreken ben ik vrij kritisch met wat ik op mijn gezicht smeer. Dit om de reden dat ik erg snel last krijg van uitslag en onzuiverheden. Cent pur Cent is naar mijn idee juist fijn en heel geschikt voor mensen met een gevoelige huid omdat de basis bestaat uit mineralen.

Zoals zij zelf aangeven: De make-up lijn van Cent Pur Cent staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% gezondheid en 100% kwaliteit.

De poeders van Cent pur Cent bestaan voor 100% uit mineralen. Maar goed, wat houdt dit nou eigenlijk in? Zijn mineralen goed voor ons?

Als je op de website van Cent pur Cent kijkt zul je zien dat een van de mineralen die zij gebruiken het mica mineraal is. Dit mineraal komt uit Peru en wordt op een 100% natuurlijke manier gewonnen en is dus puur natuur! Deze mineralen worden vervolgens “gemicroniseerd” tot een poeder de geschikt is om op je huid te gebruiken. Als je gaat googelen zie je dat deze mineraal vaak door kinderarbeid gewonnen wordt, dit is bij Cent pur Cent echter niet het geval! Zij staan voor eerlijkheid! Andere ingrediënten die je terug zult vinden in deze make up zijn:

  • Titanium
  • Ijzer
  • Zink

Op de website van Cent pur Cent zul je zien wat deze natuurlijke ingrediënten doen en waarom deze juist goed voor je huid zijn!

Wat mij opvalt wanneer ik de make up van Cent pur Cent gebruik is dat de dag erna mijn er gewoon mooi uitziet. Uiteraard maak ik in de avond mijn huid schoon, maar wat ik vaak heb is dat na 1 dag make up dragen mijn huid onrustig wordt. Een van de redenen waarom ik dus zo kritisch ben met het kopen van make up!

Hier draag ik de loose mineral foundation, zoals je ziet blend deze mooi met mijn huid!

Wat ook erg fijn is, is dat de make up heel mooi mixt met je eigen huid. Dit komt onder anderen doordat er geen troep in zit! Een dun laagje (wat ik vaak gebruik) zorgt er al voor dat je de hele dag een mooie dekking hebt en je ziet er gelijk stralender uit! De Loose mineral foundation, de liquid mineral concealer en de mineral setting powder glow blenden erg mooi samen op mijn huid en zelfs wanneer mijn huid wat droger is kan ik deze make up dragen!

Een van mijn favoriet voor mijn ogen is de loose mineral eyeshadow en dan de kleur “aubergine” vind ik prachtig! Deze geeft een beetje een “smokey” effect, maar is niet te zwaar en daardoor ook heel mooi om overdag te dragen!

Een ander heel mooi product is “La Palette” dit toffe palet is voorzien van een mix van prachtige kleuren die erg mooi bij elkaar passen! Binnenkort laat ik jullie wat looks zien waar ik La Palette voor gebruikt heb.

Zoals jullie merken ben ik erg tevreden over Cent pur Cent en vind ik hun filosofie om make up te creëeren op een eerlijke en natuurlijke manier erg goed. Je huid is je grootste orgaan en heeft al zoveel te verduren, dan is het fijn als make up mee werkt met je huid en je huid niet tegenwerkt!

Meer informatie en de producten vindt je op http://www.skinclub.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie