Z-Ora healthy bowl challenge

Een gezonde levensstijl aanhouden is voor iedereen goed, maar in alle drukte kan het soms best een uitdaging zijn! Zeker in de ochtenden wanneer je de kinderen klaar moet maken of als jezelf voorbereiden op weer een nieuwe werkdag. Dan is het best lastig om die eerste maaltijd van de dag zo gezond mogelijk te maken. Daarom willen wij met jullie samen de uitdaging aangaan om een kickstart te maken de dag gezond te beginnen! Waarom pas halverwege februari en niet direct 1 januari? Omdat rond deze tijd vaak alle goede voornemens een beetje naar de achtergrond gezakt zijn en we weer vervallen in onze oude gewoontes!

We schreven al eerder over Z-Ora en waarom wij dit concept zo fijn vinden! De bowls die je kunt maken met Z-Ora zijn niet alleen vullend en lekker, maar ook voedend voor je lichaam. Als je kijkt op de website van Z-Ora vindt je 3 soorten bowls, de Clarity bowl, de Strength bowl en de Balance bowl. Elk van deze producten heeft zijn eigen “focus” punt, bijvoorbeeld de Clarity bowl is rijk aan magnesium, vitamine E en bevat veel plantaardige proteïne. Ik hou ervan om de Balance bowl te combineren met wat geiten yoghurt of kokosyoghurt! Soms is het lekker nog wat vers fruit toe te voegen, maar dat is in principe niet nodig!

Uit een zak haal je zo’n 6-9 ontbijtjes en ze kosten 17,50 per zak. Oftewel dat is 2,45 voor een ontbijtje waar ingrediënten in zitten die je lichaam voeden en ondersteunen en die kwalitatief goed zijn!

Je kunt de producten eenmalig bestellen, maar ook kun je een abonnement nemen bijvoorbeeld dat je deze elke maand ontvangt of elke 2 maanden. Super handig! En omdat deze manier van je dag beginnen je eerste maaltijd maken zo eenvoudig is en toch super gezond willen wij met jou een challenge aangaan!

Wat houdt onze Z-Ora healthy bowl challenge dan in? Deze week delen wij elke dag via ons Instagram account tips en tricks voor een gezonde levensstijl en die kickstart van de dag! Of dat nou vroeg in de ochtend is of dat je net als mij door het intermitted fasting pas later in de ochtend eet, je eerste maaltijd moet een goede zijn die je voed en je lichaam ondersteunt! Wij willen jou motiveren om met ons mee te doen!

Aan het eind van de week kun jij de balance bowl winnen! Wat je daarvoor moet doen? Check snel ons Instagram kanaal en doe mee!

En wil jij graag meer weten over Z-Ora of een lekker ontbijtje bestellen in de tussentijd ga dan naar http://www.z-ora.com

Have a happy healthy week!

Liefs,

Bibi

Geef een reactie