Wij zijn live met ons sieradenmerk L’Heure Dorée

Wauw dit is een hele speciale dag voor ons! Wij zijn vandaag namelijk live gegaan met ons eigen sieradenmerk L’Heure Dorée. Een droom die uitkomt!

Al een aantal maanden zijn wij hier ontzettend hard voor aan het werk. Het begon natuurlijk met het merk idee, de ontwerpen en het testen.

Nu maanden later hebben wij onze eigen ontwerpen in onze handen en kunnen die nu ook eindelijk met jullie gaan delen.

We vertellen jullie graag meer over de ontwerpen en onze inspiratie voor deze items en deze eerste collectie.

De naam van deze eerste collectie is Inoubliable, dit is Frans voor onvergetelijk! En dat is deze eerste lijn natuurlijk voor ons. Daarnaast hebben alle items uit deze collectie “iets” dat je zeker bij blijft. The Inoubliable Collection bestaat uit de volgende items.

Rêvasser Earrings

Deze oorbellen zijn geïnspireerd door een ondergaande zon die nog te zien was door een rotsformatie. Een beeld om bij weg te dromen.

In deze oorbellen is de citrine edelsteen verwerkt. Een steen die bekend staat ook wel bekend als “Light Maker” en “The Crystal of Optimism”. Iets wat de zon en Het Gouden Uur natuurlijk ook doet.

Falaise Earrings

Falaise betekent klif in het Frans en daar zijn deze oorbellen ook op gebaseerd.

Een klif is uniek en vormt zich over honderden jaren. Hierdoor ontstaan de mooiste vormen en is geen enkele klif hetzelfde.

De twee oorbellen uit deze set lijken dan ook op elkaar maar zijn niet hetzelfde.

Intemporel Necklace

Naast oorbellen vind je deze ketting ook terug in onze eerste collectie. Intemporel is de Franse vertaling van tijdloos. Iets wat deze ketting ook is.

De inspiratie voor deze ketting is de overweldigende Grand Canyon en haar ronde vormen en golven.

De ketting is op twee lengtes te dragen waardoor je zelf kan bepalen of je de ketting bijvoorbeeld combineert met andere kettingen om de look compleet te maken.

Feroce Climber Earring

Feroce is Frans voor fierce / fel en dat is deze oorbel zeker! Het ontwerp is geïnspireerd op een takje met alle details.

Het is een statement oorbel maar daarnaast ook vrouwelijk en verfijnd.

Je kunt de oorbel als climber dragen of laten hangen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over L’Heure Dorée als wijzelf en kunnen niet wachten om nog meer ontwerpen uit te brengen.

Laat het ons vooral weten wanneer jullie vragen of opmerkingen hebben.

Veel liefs en wie weet shopplezier.

http://www.lheure-doree.com

Lotte & Bibi

Geef een reactie